Bolgarija dopust
bolgarija je brezveze si kot v kletki tistega sklopa hotela za tri metrsko ograjo,za njo securety ki čuva da nebi kdo vdru v hotelski sklop,in to z šmajserji,če greš ven iz sklopa se zna zgodit da ostaneš tudi brez gat,tako če si zapečkarske narave in nočete videti nič drugega kot tist košček morja in bazen za hotelom si kar privoščite dopust v bolgariji,
ce pa poves kasne narave ste če bi radi doživeli kaj novega in kaj videli pa napiši mogoče ti lahko kako pomagam z nasveti.lp
To pa ni res… 🙂
Bolgarija je zanimiva, morje super, nikogar s šmajserji nisem videla, freedom, nihče ne teži: to smeš, to ne smeš…vse iskreno prijazno in pripravljeno pomagati. Res dva popoldneva ni bilo elektrike, na recepciji niso imeli pojma, zakaj :), pa smo šli pač peš tudi v peto nadstropje hotela.
Nobenih ograj, plaža lepa, dogajanja zvečer več kot dovolj.
Je pa nekaj: Sončna obala je bolj “divja”, Zlata obala pa bolj mirna – glede na to, da imaš otroke, se odloči.
Meni je bilo všeč.
Tudi meni je bila Bolgarija zakon. Bili smo na obeh obalah – zlati peski in sončna obala.
So mi bili zlati peski dosti dosti lepši. Lepo za otroke. Se res veliko dogaja. Glej pa da iščeš hotel v prvi ali drugi vrsti – ostali so kar v strmino.
Res pa je da za izlete ( če ne greš z agencijo kar pa ti odsvetujem ) najameš taksi. te pelje na destinacijo. Ali te počaka ali pa se dogovorite za uro odhoda.
V mestnih avtobusih pa se res zgoditi kraja.
Mi smo najeli taksi za cel dan in si ogledali zanimivosti. Črno morje je res temno, ampak zelo čisto.
Je že zelo dolgo, kar sem bil. Mi je bilo fajn (kot povsod). Morje je mal hladnejše in res bolj temno, ni bilo veliko ladij, jadrnic, kot smo vajeni v Sredozemlju in na Jadranu. Izleti izven resortov so bili fajn, najbolj pa me je navdušil delfinarij pri Varni in izlet z gusarsko ladjo (danes bi me verjetno kaj drugega). Tako da za otroke je dovolj dogajanja, za odrasle pa tudi zvečer. Smo bili pa na Zlati obali. Hoteli so bili takrat novi, zdaj pa je menda nivo padel. Ampak naj raje povedo tisti, ki so bili v zadnjem času. Pred naseljem je bil res varnostnik, pa na letališču je bila bolj poostrena kontrola v smislu birokracije in vem, da smo dolgo čakali pa še klime ni bilo. Ampak saj je fajn, da je tud kaj takega :). Pa v Varni moraš pazit na osebne stvari.
Tudi mi smo bili na obeh obalah in se strinjam s predhodnico, da je na Zlati dosti lepše. Tudi hrana je bila boljša. Bili smo v hotelu skoraj čisto na vrhu obale, ampak stopnice nam niso delale težav. Sicer pa je morje toplo, 23-26 stopinj, čisto, sama mivka. Najboljše pa je, ko pridejo valovi. Nič skrbi, da bi se udaril v kakšno skalo, ker jih in in otroci uživajo.
Forum je zaprt za komentiranje.