Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sanje o kačah

sanje o kačah

Sanjalo se mi je, da me je pičila kača in to modras. Kaj to pomeni?

Jaz pa sem sanjala, da me je grozna debela kača stisnila in ovila in se nisem mogla premakniti. Kričala sem na vse grlo in v hudih mukah me je zbudil mož in potem sem bila rešena.

Kakšna malo bolj “strupena” oseba te zna prizadeti (kake neprijetnosti) ampak kako se bo končalo je odvisno od tega kako so se sanja zaključile. Veliko je odvisno tudi od tega kje te je pičila. Kača lahko predstavlja lastnosti drugih, včasih pa naše lastne lastnosti.

Y234 A imaš občutek, da te kdo stiska v kot ali pa se počutiš utesnjeno?

Sovražnike imaš, dobro izbiraj prijatelje.

Nobenemu nič nočem.

tudi jaz sem danes sanjala kace :(, sicer mi ni nobena nic naredila, jih je bilo pa kar nekaj najprej na vrtu, potem pa v otroski sobi 🙁

Ja, trenutno imam preizkušnje v življenje. Skrb za težkega bolnika, pa še moje zdravje ni najboljše. Počutim se blazno utrujeno, danes sem še opazila, da mi mrtvi desna roka. Imam srbečico po celem telesu in rdeče izpuščaje.

Nič ne vem glede rdečice oziroma izpuščajev niti glede mrtvičenja (veš zakaj se ti delajo se ponavljajo?).

Če se ti je to šele začelo pojavljati (oziroma še nisi obiskala zdravnika) pa vseeno vprašaj kakšnega za nasvet, (da ni slučajno kaj bolj “zahrbtnega” – mravljici so lahko povezani s hrbtom, ampak nisem zdravnik).

Glede na to, da so bile v vrtu in otroški sobi bi mogoče morala malo razmisliti o odnosu oziroma načinu komunikacije z drugimi in kako drugi komunicirajo s tabo. Včasih, za koga namreč rečemo, da “sika” ali pa da hoče “na zvit način” kaj doseči, je potuhnjen, kaj skriva itd.

Seveda ni nujno, da je razlaga taka. Kače se običajno nanašajo na razne neprijetnosti s katerimi se moramo soočiti,…. oziroma smo se primorani, čeprav tega nočemo.
Če je posredi vrt gre pa lahko tudi za kakšne bolj “erotične namige”.

..še iz otroštva in besed moje sosede, ki se je precej “spoznala” na te zadeve…je rekla, če sanjaš kače, imaš sovražnike. Če te kača piči, te bo sovražnik na nek način premagal, če te ne piči, potem si ti tista, ki si ga kao premagala. Če je kaj na tem, ne vem, ti sama veš, kako in kaj:)

Falični simbol

Fak, tud men se ponoč sanjalo o kači, sranje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close