Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠPIKANJE V GLAVI

ŠPIKANJE V GLAVI

Ali je morda kdo med vami dragi MONovci, ki ima kdaj bolečine v glavi in sicer podobno kot špikanje kot iz iglo na vsake par minut in potem mine pa zopet se ponovi….To sem imela včaasih samo, da je bilo samo parkrat na dan do 10x največ…danes pa za znoret zelo pogosto, da včasih kar sama od sebe rečem na glas “ava” 🙁
Hvala za vsako informacijo in lep večer 🙂

Kaj ,ko bi šla do osobnega zdravnika in bi te poslal na kakko slikanje glave .

Ja, se mi dogaja. Po mojem so to živci, oziroma premočen signal v živčnem končiču.
Ne samo v glavi, tudi drugje po telesu me včasih kaj tako špikne

Si pod hudim stresom danes?

Ne da bi vedela…mogoče vpliv vremena..vsaj upam…sem bila že pri zdravniku pa mi nimajo kaj dati zdravila, ker jem ene, ki se ne smejo mešati s temi ki bi jih morala dobiti…žalostno ni kaj

Meni se tudi dogaja.Omenila sem zdravnici,pravi če je samo to,da ni treba skrbeti.
Rekla mi je da jemljem magnezij in kalij,pa sem kupila šumeče tablete “magnezijum s kalijem”,zdaj je boljše,pa krče v mišicah več ne dobim.
Probaj tudi ti,škodilo ne bo.

hvala bom šla jutri takoj v lekarno…res je zelo moteče in sem že kar v skrbeh..vsaj malo si me pomirila 🙂

Evo mene je isto, ma ze kar par mescov, pa je bilo boljs pa spet slabs, najhujs je kdaj ponoci, ko se kar zbudim od bolecin, zdravnik je rekel, da ni to nic hudga, nic nevarnega, da pa to vse izhaja° c iz vratu in pa zaradi preobremenjenosti….je pa kar tko motece, ma se kar ustrasis, da ti bo kaksna zilca pocla al kej tazga, pa to ni mogoce,……

Ali imaš to večkrat? mi lahko zaupaš meil? Hvala

to špikanje občasno obišče….Nazadnje me je “vleklo” 3-4 dni.., pa tako močno, da sem vsakič spačila obraz..kot bi mi nekdo zapičil oster nož v glavo….Potem je samo prenehalo.

A še koga špika v glavi? Mene občasno pa zdravnica pravi, da to ni nič,je pa ful moteče. Sploh zdej ko se skoz govori samo o teh strdkih.

Odgovor na objavo uporabnika
Špikanje, 30.09.2021 ob 10:14

A še koga špika v glavi? Mene občasno pa zdravnica pravi, da to ni nič,je pa ful moteče. Sploh zdej ko se skoz govori samo o teh strdkih.

Tile zgoraj so bili že pred dobrimi sedmimi leti cepljeni z Jansenom.

STRAH, 29.05.2014 ob 20:11

Ali je morda kdo med vami dragi MONovci, ki ima kdaj bolečine v glavi in sicer podobno kot špikanje kot iz iglo na vsake par minut in potem mine pa zopet se ponovi….To sem imela včaasih samo, da je bilo samo parkrat na dan do 10x največ…danes pa za znoret zelo pogosto, da včasih kar sama od sebe rečem na glas “ava” 🙁
Hvala za vsako informacijo in lep večer 🙂

Isto se mi dogaja zadnje tri dni. Nek čuden pritisk je zunaj.

A si cepljena? Če si potem je to krivo. Stoprocentno. Sploh ni vprašanja.

Cepljena?, 30.09.2021 ob 11:14

A si cepljena? Če si potem je to krivo. Stoprocentno. Sploh ni vprašanja.

lol ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close