Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najbolj smešni priimki in imena

najbolj smešni priimki in imena

Kateri so vam najbolj smešni priimki in imena? meni Žolek ha, ha, ha si ga dam takoj spremeniti, Predikaka, Klobasa, Picek od imen pa Lojze si ne znam predstavljati, da bi bil moj mož Alojz, Lojze, Lojzek, Štefan, Lojzika, Pepca, Zinka kako lahko kdo da svojemu otroku ime Zinka 🙂

Upam da si ti Taita Mahnič

Lepše mi je Lojze kot Maj, Lan, Taj, Kaj,…

novodobne skovanke so seveda lepše
Kai, Tai, Nai, Dion, Niklas, Ermal, Tinej, Timej…Una, Tula, Huba, Pula,

Smejanje bom prihranil za vas. Mene osebno ne moti kako se kdo imenuje…

Moda imen se spreminja. Včasih so bila čisto normalna imena: Lojze, Lojzka, Marija, Ančka, Pepca, Francka, Ivanka, Tone, Franc, Lenart, Pepe, Ferdo..
Zdaj pa imamo v glavnem Zale, Julije, Tinkare, Ane, Alje, Sare, Manje, Klare, Zarje, od fantov pa Jane, Luke, Mihe, Marke, Žige, Anžete..
No, v vmesnem obdobju pa so bile Tine, Tjaše, Teje, Andreje, Irene, Nataše, od fantov pa Dejani, Markoti, Mateji, Boruti, Boštjani..

a hubabube še nimamo?

Živa Groza 🙂

Jaz ooznam enega, mki se piše Žolek in je res pravi Žolek.

Gusti Žohar 🙂

Ana Konda 🙂

In kaj je narobe z Julijo, Ano, Klaro?? Imena – stara kot svet!!!

Par starih tem na to temo (in se v bistvu lahko nasmeješ):

http://med.over.net/forum5/read.php?151,7992680,7993018#msg-7993018

http://med.over.net/forum5/read.php?151,5535362,7721574#msg-7721574

Ana Nas

Najbolj smešna so mi naslednja imena za žensko: Toni, Jani, Maksim, Denis, Jaša, Dani, Aljoša, Vasja.

Tudi mene ne moti. Mi je bolj pomemben clovekov karakter kot ime. Mogoce prav zato, ker sem v zivljenju srecala ljudi z imeni z vsega sveta.

Tudi mene ne moti. Mi je bolj pomemben clovekov karakter kot ime. Mogoce prav zato, ker sem v zivljenju srecala ljudi z imeni z vsega sveta.[/quote]

Da, poosebljena plemenitost.

Jaz sem pa srečala ljudi z vsega sveta z imeni z vsega sveta in smo se včasih do solz narežali, kaj kakšno ime pomeni v drugem jeziku.

[code]

[/code]

Živa Svinja

Živa Svinja[/quote]

Racman Jaka in Živa S.vinja zmagajo

priimki, meni smešni za crknit 🙂
Ritonja, Zadnik, Žohar, Babnik, Kmet, Brkić, Čeh, Cigan, Ščurk, Ficko, Fikfak, Glavič, Hodnik, Jarc, Jelen, Jereb, Junc, Koder, Kopač, Koritnik, Mravlja, Medved, Čuk, Narobe, Nastav, Ovčar, Oven, Papež, Pešec, Praznik, Predan, Sršen, Starc,

ob bujni domišljiji vidim vidim pol živalskega vrta, in razne dele človeškega telesa, celo cerkvenega poglavarja, … 🙂

NIč takega. Včasih nam je pošto nosil Škof, avto mi je pa rihtal sam Papež. So pa mogoče zanimivi še
Zdravko Dren, Živa Zver, mogoče še kakšen Zajc manjka pa Bosančić…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

kaj pa priimek naranča ?

Lahko bi te pa servisiral tudi kak Angel – je tudi priimek. Bolje, kot če te Fakin 🙂

Bosančič sicer se nisem slisala, je pa Bosnič kar pogosto :))) Ali pa Palislamovič :))) Še posebej, ko sem brala nekaj časa nazaj da se nek model zavzema, da bi bošnjakom izbrisali -ič ali -vič iz priimka. Potem bi bil samo pali slamo :)))))) Bi bilo pa res smešno, če bi bilo tvojemu možu ime Pepca ali Micka to imaš pa prav. Mislim wtf nastevas zraven se zenska imena, kot da puncka z imenom Nik pa ne bi bila smešna a ne. Najbolj čuden priimek mi je Bobek ker smo doma tako imenovali zajčje iztrebke. Drugače kaj orto čudnega me pa itak ne preseneti več nič odkar je otrokovo ime postalo nekaj s čemer se ljudje ven mečejo.

Čuj pipica kak se pa glasi tvoj lepi priimek??? Pa tulk da veš da priimkov pa imen si ne izbiramo sami. Prokleta prasica cipa smotana!!! Mrššš u kurac, najlažje se je iz drugih zajbavat prek interneta ane, pička ena!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close