Koliko časa se kuha krompir?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Koliko časa se kuha krompir?
Dala sem kuhat 4 krompirje. Zdaj je voda že zavrela, koliko časa naj se kuhajo?
Bo to dovolj za kosilo za dve osebi? Zraven bo mladi sir in zelena solata s paradižnikom.
koliko tehtajo ti 4 krompirji? ker pridejo v vseh možnih velikostih, veš…
in kakšen apetit imata ti dve osebi?
če bi bil krompir priloga, bi bila dva verjetno dovolj, tako pa nisem prepričana…
…odvisno od debeline.Jaz ga piknem z vilico globoko not in če je mehko…je kuhan.
Prosim odgovor. Še nisem kuhala celih krompirjev, do zdaj sem ga vedno pekla ali pa narezan na košče za pire.
Hvala za NEpomoč.
Razrezan krompir se kuha 20 minut. Cel pa malo več.
Star krompir se kuha 30 minut, mlad pa 40. V loncu na pritisk pa 7 minut! Dober tek!
Pa saj si vprašala tudi, če bo to dovolj za dve osebi. Odgovor na to vprašanje si pač dobila prej.
Če pa ne poveš, kako veliki so krompirji, ne moremo vedeti, kako dolgo se morajo kuhati. Srednje velik krompir se kuha približno pol ure.
ej ne morem verjet. krompir kuhaj dokler ne bo mehak. ni pravila za to hehe.al nas zezaš tukaj al kaj. jauuuuu pa jaz sem tip pa znam skuhat to z zaprtimi očmi
Na pamet govorim, ampak bi rekel- dokler ni kuhan. Vilice v roke pa pikat.
Joj,kako si tečna. Kuhaš ga, dokler ni kuhan.
Saj ti je ena lepo napisala, da ga piči z vilico, pa boš videla.
En krompir se kuha 20 minut,se pravi,da se 4 krompirji kuhajo 80 minut.Simpl kot golaž.
ne rabite več odgovarjat, zgornja tema, krompir smo ji zažgali ;)))
tri dni in pol
Odličen recept!
hehe, tale je pa res dobra….
SEŠTEJEŠ PA JE
En krompir se kuha 20 minut,se pravi,da se 4 krompirji kuhajo 80 minut.Simpl kot golaž.
as zabit ti hahhahah kasna logika glupa majke ti
..kuha se, dokler ni kuhan ..:D
Jaz ponavadi kuham krompir tako dolgo, da je kuhan.
Pa kdo vleče sedem let stare teme iz naftalina?
Temu forumu se je totalno odpeljalo.
Forum je zaprt za komentiranje.