Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skladišča oblačil v Italiji

Skladišča oblačil v Italiji

Baje je pri Trstu neko skladišče Mirella, je kdo bil v zadnjem času? Zanima me kako je s cenami, kvaliteto(vem, da najbrž ni nek presežek, pa vendar) in ali imajo tudi oblačila za dojenčke?

Če pa kdo pozna še kakšno podobno skladišče v Italiji, se pa priporočam:) – sem slišala še za eno v Milanu, samo nikjer na netu nič ne najdem..

Hvala!

Lokacija skladišča

Mislim ,da se najbolj otroške stvari splača kupit,če zaupaš kitajski izdelavi predvsem pa materialu.

Jaz sem bila za prvomajske praznike. Kvaliteta ni bohve kaj, ampak ker imam jaz raje vec cunj v omari in te cenejse mi je vseeno kaksna je kvaliteta. Tako zelo slabo spet ni da se nebi dalo nositi. Res pa predno kupis, preglej ce je vse vredu z artiklom. Jaz sem kupila majico ki je bila strgana po sivu, vendar zadnja v tej barvi, sem mu to povedala za blagajno in mi je dal 1eur popusta…ni veliko, ampak vseeno je majica danes kot nova ko sem jo zasila.

Cene so tko tko…ce kupis vec stvari sebsplaca. Recimo kavbojke so od 8 do 14 eur. Pajkice 3,5 eur, jakno kao usnje sem dobila za 20eur, oblekice, tunike od 6 do 9 eur.

Imajo tudi za otrocke. Kompletki hlace in majica so bili 7eur, vendar po pravici povedano nic kaj pretresljivo lepega, vsaj za moj okus

Kemikalije v tekstilu.[/url]

Mislim ,da vsaj otrokom moramo privoščit,vsaj nekaj zdravja,če že mi kupujem tisto najcenejše.Pri otroku “šparat” ,naj bo zadnji izhod v sili.

Hvala vsem za odgovore!

@skiper69
, se definitivno strinjam – ampak tudi razne drage blagovne znamke in znamke za srednji razred(npr h&m) – njihova proizvodnja je vsa v Aziji.

Mene pa zanima če kdo ve, v katerem kraju če greš od Vrtojbe proti Udinam so neka kitajska skladišča, kjer naj bi imali notri čevlje, cunje…. samo kraj bi rada, ali pa če je kje kaj podobno, v Trstu smo že vse prefirbcali 🙂

Hvala vsem

Moje mnenje, jaz že dolgo časa ne hodim po nakupih v Trst, ker tisto kar potrebujem, dobim tudi pri nas in tudi kvaliteta je v redu. No, če pa rabim kaj bolj šik, grem v kako trgovino bolj cool in če so še kakšni popusti, si potem nabavim par lepih stvari-od majčk, bluz, hlačnih kostimov, jaken in še kaj bi se našlo. Vse kar pridno uporabljam, ker kaj bom šparala-saj madona živimo samo enkrat in zakaj ne biti oblečen fletno, pa še komot si. Sicer moj stil je bolj športno-eleganten in lahko kombiniram v športno ali pa sem elegantna. Imam pa stvari doma, še ko sem bila punca in sem jih malo nosila, pol je šlo iz mode in ker težko dam stran svoje “cotice”. No danes ugotavljam, da prav pride vse.
In ja, moraš tudi imeti šiviljo, ki ti iz cotic, ki so malce zastarele ali si se naveličala nosit in ti lahko z kakimi dodatki predela in si spet kot nova-unikatna.
Sama delam tako že dalj časa in mi Trst kot Trst ne manjka prav nič. Mislim, da sem nazadnje bila, ko je sin iskal obutev za službo in ker je potem naletel še na trgovino, kjer so zapirali in je bilo kar 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta, je našel tam srajce, majčke, celo eno dobro ful zimsko jakno-no tko oblekel se je za celo sezono-zima-pomlad-jesen-(srajce)poletje in za ……eur je imel doma garderobo, ful dobre in kvalitetne stvari, kar je najbolj pomembno. Je pa porabil kar nekaj eurov, vendar še danes nosi in se roba lepo pere in jo nosi in je vedno kot novo.
Kar potrebujem dobim, pri nas prav lepe cotice, pa sm kar izbirčna, ker mi vsaka stvar glih ne stoji, kot bi sama hotela.
O Mirreli pa sem slišala, ne poznam pa trgovine, ne vem kje se nahaja in za 2 eura se da tudi pri nas kupiti poletne mikice.

Mimogrede, lastniki slovenskih butikov kupujejo cunje v tem skladišču in jih za precej višjo ceno prodajajo v Sloveniji. Bilo bi neumno, da si jih ne bi šla sama kupit za vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižjo ceno.

jaz sem pri nas v butiku kupila oblekico, kakšen mesec kasneje sem šla v trst in ko sem šla mimo izložbe kitajske trgovine sem tam videla popolnoma enako oblekico za več kot polovico nižjo ceno. pri nas sem zanjo plačala dobrih 50eur, v trstu pa je bila naprodaj za 20eur

Mimogrede, lastniki slovenskih butikov kupujejo cunje v tem skladišču in jih za precej višjo ceno prodajajo v Sloveniji. Bilo bi neumno, da si jih ne bi šla sama kupit za vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nižjo ceno.[/quote]

Lastniki butikov pač ne. Bolj kakih malih štacun s cunjami, ki jih pa res mrgoli vsepovsod. Samo to so štacune bolj ranga tržnice kot pa butiki, čeprav svoje štacune tako imenujejo. Butik pomeni pač nekaj drugega…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close