Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zveza ona slovenka – on bosanec

Zveza ona slovenka – on bosanec

Tiste ki ste slovenke, povejte ali bi začele vezo z bosancem, oziroma pod kakšnimi pogoji, kaj bi zahtevale od njega?

Moja mama je meni rekla, naj si moža izbiram po tem, kakšen je in ne po tem, kaj je. Je vedno rekla, da si je ona izbrala Slovenca, pa je bil idiot in da nacionalnost nima nobene veze s tem, kakšen človek je kdo.

Sicer pa, če pogledaš naše kmete in bosanske seljake, ni neke bistvene razlike.

bosanci so v tem boljši, da niso hinavci. So kar so.

Slovenc je pa hinavec. Govori nekaj, dela drugo. Slovenci tudi zelo radi grdo govorijo o ljudeh, naslednje jutro pijejo z njim kofe. Torej hinavci :-). Bosanac če nekoga ne mara, ga ne mara. Ne bo z njim kave pil :-).

Tako, da kakšen je pa tvoj ga boš pa morala skozi mesece spoznavati. Je živahen, je miren, je agresiven, je skromen, je zapravljiv, je družinski, ni družinski in itd……..

Sram je lahko ljudi,ki so sposobni takšnega pisanja,še manj pa razmišljanja! Primitivizem do daske!

vsaka druga slovenka ima južnjaka, toliko o čistokrvnih slovencih

nič ne zahtevaj. Bosanci so dobri in skrbni ljudje.

Zakaj pa ne Bosanec? Ne delat stereotipv. Lahko je tudi Bosanec, če je njegova mentaliteta blizu moji. V tem primeru se ujameva, kot se temu reče.
Moj je Slovenec, a nisva skupaj zato, ker sva oba Slovenca.

Sram je lahko ljudi,ki so sposobni takšnega pisanja,še manj pa razmišljanja! Primitivizem do daske![/quote]

A je mina padla :-).

99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovenk ima slovence, toliko o tem.

Moj je bil bosanec, največji hinavc kar sem jih kdaj poznala, poden od podna. Tako, da narodnost nima veze.

Nikol se ne v to spustit. Mene moj usak dan tepe, porabim pudra še pa još, samo lenuhari doma pa noge mu moram prat. Pa samo jaz delam on pa leži cele dneve pa še smrdi ker se ne umiva. Sili me da se zavijam kot ženske v Iraku pa najino hčerko isto. Pa posiljuje naju z svojo vero in da ga morama ubogat vse kar reče. Za jest dobim, če kaj od njega ostane, s tem da vse jaz skuham. Nikoli ne smem ven sama, lahko samo v njegovem spremstvu. Meni je ful žal da nisem vzela slovenca, bi bil sigurno čisto drugačen.
Zdaj ko ti je prišlo pa nazaj v prisilni jopič do petka in se tipkamo v tvojim jugo blodnjah takrat ;)))

Kot pri Slovencih, Fincih, Azerbajdžancih so dobri in slabi ljudje. Prevelike razlike v mentaliteti znajo bit hud problem. Torej, če gre za predanega muslimana iz kakšne tradicionalne vaške skupnosti, na dolgi rok skoraj ni šans. Če pa že dalj časa živi tu ali se je celo šolal kje na zahodu in ne opaziš velikih razlik v pogledih, vrednotah, ni problema. Omenjaš pogoje, zato sklepam, da neke razlike, ki te motijo, vendarle so. Se zna zgodit, da bo na tvoje pogoje (npr. vzgoja otrok v tej ali oni veri) besedno pristal, a čez čas …

Jaz bi ti rekla, da nacionalnost ni važna. Odvisno, na koga naletiš. Povsod so kreteni.
Sta pa imeli dve moji prijateljici (Slovenki) vezo z Bosancem in sta bla oba težka..pač Bosanci, Srbi…bolj patriarhalni, težki. Ne pa vsi. Tako da…who knows.

So lahko muslimani, lahko so pravoslavci (Srbi) ali katoliki (Hrvati). Tvoj je?

Osebno poznam 3 hinavske hercegovske Bosance, dva moška in eno žensko, in nekaj hinavkih Srbskih Bosancev. Prav neverjetno je, kake svinjarije delajo, tudi med sabo.

Imaš pa deveda tudi v redu ljudi in ti nisi eden izmed teh.

Nacionalnost ne določa karakterja, inteligence in dobrote človeka.

Poznam muslimana ki se je poročil z žensko in vam lahko povem,da je to stvor ne človek,še lastne otroke nima rad kaj šele ženo.Pravi stvor ,prišel je iz čuprije kjer še vode nimajo,tu pa preklinja Slovence.Žal to ni prva oseba.nikoli nisem bila rasist,vedno sem govorila človek je človek.danes pa vam zagotovim da jih ne maram.Pretepa žensko grozi klanja se alahu v njem je pa pravi materialistični satan.In na koncu preklinja Slovenijo ta pa mu je odprla pot v evropo.Nikoli in nikdar ne bom spremenila mišljenja o njih ,in žal mi je vsakega trenutka kdaj sem spregovorila da so to dobri ljudje.

…si je pa v islamu prikladno našel izgovor za varanje… kot “Borat” omenja – na dolgi rok se ne bo izšlo, žalostno, a resnično (kako naivna sem bila v mladosti)

hahhahahahha kar tolaži se,raje sem sama in glej ga zlomka niti ene ne poznam pa delam v ogromnemmmmm kolektivo.vse slovenke imajo čistokrvnega slovenca.

Bosanci so hinavci!!!
In še prekleto dobro te znajo zajebati in to Brez pravega vzroka!!!

https://novice.si/page/pravljicna-poroka-darje-gajsek/

Tiste Slovenke, ki jih jaz poznam, se cefurja ne bi s palico dotaknila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close