Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam v Lj. po obleko za valeto za hči

kam v Lj. po obleko za valeto za hči

Drug teden bi se s hčero zapeljali do Ljubljane da malo pogledavo za obleko za valeto. Imela bi nekaj v stilu koktajl oblekce. Ker ne poznam trgovin, vas prosim za vaša mnenja, kje bi našli kaj primernega. Hvala.

Mi smo šli v Kamnik v trgovino in šivalnico Sanjska obleka (poglej na net, so cene in slikce)

Jaz sem videla starše in maturante, ko so izbirali obleke v BTC ju, v Emporiumu, Zari Stradivariusu, Bershki itd.

V hali A, v pritličju je ena takšna trgovina By American (imajo ogromno izbiro takšnih oblek) Pa v Supernovi Peek & Cloppenburg (v prvem nadstropju v desnem kotu sem si jih zadnjič ogledovala (sicer za eno poroko))-imajo tudi znižane oblekice v razponu 30-100€. Moja kolegica si jo je kupila pred leti v Mangu (v btcju-mislim da stavba diamant-nisem pa prepričana) Za kakšne dražje zadeve greste lahko tudi v Emporium pogledat. Ufff Izbire je malo morje drugače….

Mi smo šli v Kamnik v trgovino in šivalnico Sanjska obleka (poglej na net, so cene in slikce)[/quote]

Huh, tisto je pa en sam kič.

…American..v hali A , v pritličju.sicer pa poglej na njihovo spletno stran.Cene so tudi zelo ugodne.

Avtorica ni dala ključnega podatka – o kakšnih zneskih govorimo ….. By American je bolj poceni zadeva.

Avtorica ni dala ključnega podatka – o kakšnih zneskih govorimo ….. By American je bolj poceni zadeva.[/quote]

Za tiste štiri urce je vse dovolj precenjeno…..Sicer pa so cene oblekc od 50 evrov dalje …pa še posebej čeveljci, pa kakšen bolero ali drug gornji del, pa ogrlica, pa torbica…pa nanese čisto dovolj.Še preveč.

Da ne govorimo o drugih stvareh…

Zato pa sem napisala nekaj trgovin ki so poceni in tiste dražje. Res pa bi pomagalo če bi neljubljančanka napisala v kakšnem cenovnem razponu naj bo oblekica.

Letos smo kupovali obleko za maturo in drugo za valeto. By American je bolj tako tako. Na netu še kar zgleda, ko pa vidiš obleke v živo, pa žalost. Za valeto je naša kupila v Tally Weily. Sošolke pa v Zari, H&M…

Živjo, oglasita se pri nas v Ikoni (Mestni trg 24, nasproti Magistrata) po Little Mistress. Recimo par oblekic tule:
http://www.cosmopolitan.si/moda/koncno-smo-docakali/

Cene od 70 do dobri 80 za koktejl oblekice.

Sicer pa dobri predlogi tisti zgoraj o Emporiumu, Zari, Bershki itd.

LP,
Lenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close