Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neprestano trzanje mišic

Neprestano trzanje mišic

Pozdravljeni.
saj sploh ne vem kje naj začnem. Po pravici povedano sem že prav utrujena vsega in skakanja okoli zdravnikov.

Že v srednji šolo sem prvič začutila, da mi mišica včasih nenadzorovano trzne. Situacija se je stopnjevala po dveh porodih. In sedaj 2 leti po porodu je situacija še slabša. Ponoči se zbujam od trzanja mišic ter od tega ker me včasih kar vrže. Postalo je noro moteče.
Mišice mi trzajo praktično po celem telesu (ni izjeme tudi ličnica). Saj vem sliši se smešno vendar ne pretiravam.
Sčasoma sem se privadila, sedaj pa ko je situacija slabša, pa se mi že kar malo meša ker se trudim umiriti mišice pa kar ne gre.

Bila pri nevrologu, ki ni ugotovil nič posebnega razen da imam fibromialgijo (seveda psiha itak) ter na MR sta bili najdeni 2 cisti 25mm velika arahnoidna cista levo retrocereberalno ter do 5mm velika cista v področju hipokampusa – choroidne fisure. Nevrologinja je še dopisala da nekaj diskretno prisotnih ali mehkih nevroloških znakov.

A mi lahko mogoče sploh kdo malo bolj razjasni te izvide? Namreč nimam pojma ali zdaj te ciste sploh povzročajo te težave ali ne?

da itak ne naštevam še sto drugih stvari. Med drugimi tudi to, da že leta jemljem tablete za upočasnitev utripa (concor), ker imam ponavadi utrip srca tudi do 170 udarcev/minuto. Med tem pa tudi vneto ščitnico, katera baje ni odgovorna za moj pospešen utrip. Pojma nimam tudi to ali so te stvari med sabo povezane.

Če mi lahko kdo kakorkoli pomaga, prosim odgovori. Ker že sama več ne vem kaj naj si mislim.
Saj vemo vsi kaj dobimo na internetu ven če vtipkamo mišični krči ali trzanje. Groza. Samo se tolažim s tem, da MR ni pokazal nič takega.
Resnično me te ttrzljaji motijo. Če ima kdo kakršnokoli idejo kako to umiriti naj pove. Sem odprta za vse.
Naj pa povem, da sta Ca in Mg v mejah normale. Tako da to ni vzrok.

Upam, da se najde kdo s kakšno idejo. hvala za čas, ki ste si ga uzeli za branje moje teme.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close