Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trajna – modeli

Trajna – modeli

Pozdravljeni,

iščem modele, ki bi radi imeli trajno skodrane lase. Po želji bi se lahko naredilo volumensko ali močno ali rahlo trajno. Frizura je zastonj. Modele bi potrebovala ob ponedeljkih ali sredah v Celju. Za termin pokličite na telefon 041 990 341 Karin.

Lp.

Jaz bi jih imela … Predvidevam, da si pa začetnica. Me skrbi, če nimaš izkušenj, ker trajna le ostane na laseh tudi do enega leta. Bi me morala bolj prepričati …

Če je to v sklopu Frizerske šole, potem je zraven mentorica.

Tudi jaz sem šla lani na trajno na Frizersko v Ljubljani.Za model …

Ker pa je mentorica presodila, da je moje stare trajne še malce preveč, dijakinji ni dovolila…

Pripeljati je morala drug model…kar je bilo kar težko, saj trajne danes niso preveč moderne.

Sama dam rahlo, da imajo moji lasje malo večji volumen.Ker so tanki….

Nedolgo nazaj me je frizerka prepričevala naj naredim trajno zato, ker imam izjemno mastne lase. Da bo dala samo par navijalk in ne bom ful kodrasta ampak samo malo bojo valoviti lasje. Je to res možno?

Ja to je možno. Odvisno pa je od dveh stvari: debeline navijalcev za trajno (manjši bolj drobno skodrajo lase, večji naredijo večje valove) in od časa delovanja preparata na laseh, od nekaj minut do nekaj deset minut (daljši kot bo čas delovanja bolj bo skodrano in obstojno). Po trajni znajo biti lasje tudi manj mastni.

Sama se odloči, kaj želiš in če se odločiš za njo, potem kar veselo novi izkušnji in kodrom naproti. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close