Božidar Wolfand Wolf
Kdo se še spomni tega pevca in res je imel nekaj dobrih komadov, fuuul popularen!
Potem se je pa spustu v DŽEKPOT PIRAMIDO. Bil je pri vrhu in pokasiral noro vsoto keša. Ko je bilo prevroče, je s kešem odpičil v Avstralijo in zdaj tam živi kot big boss.
Mene pa zanima, kako ta naš blentav narod položi v ‘piramido’ 15 000€, ali 2 500 ali celo 46 000€ in misli/verjame, da bo dobil vse nazaj + 1/3 vsote, kao obresti ali poplačilo za tri druge blentavce, če jih privleče v sistem?
Pa kako mora PEČT ajs ajssss, ko ugotovi, da gre za nateg? Da ne bo nič od nič! Kako to preživijo teli naivni pogoltneži?
Pišuka mora bit too hudoooooo, res!
Chatch the cash = džek piramida (isto pakovanje)
Wolf pa ni pokasiral izgona! Hej bejbika! Še kako radi bi ga obdržali tukaj in oželi kot limono. Takrat še ni bilo tok demokracije, kot danes, In Slovenca iz Slovenije ne moreš izgnat!
Stisnil je sam, s kešem v Avstralijo in …………čaooooo naivni slovenceljni! He he! Itak pa to ni važno v tej debati.
Kako mora bit hudo folku, da ‘u tri krasne’ spiči vse svoje prihranke???? Ker tuki se ne gre za naivneže (čeprav je tut kšn popušil) ampak za pogoltneže, misleč:
– vložim ves keš, prepričam še tri mame…pa se mi povrne vse nazaj x dva!
Pol pa total nateg…….nula …..ufffffff je moralo bolet, ……. Toooo pišuka, da si ob vse cekine, ki si jih šparal cel lajf!
In mislim, da nikoli nihče ni nič nazaj dobil! Ampak musko je imel pa Wolf fuul dobro za tiste cajte, hehe!
Seveda se ga spomnim.
Pušnil 1200 nemških mark takrat, jebat ga. Malo sem analiziral situacijo, mislim, da so šle te stvari takrat na roko tem organizatorjem več ali manj zaradi Jazbinškovega zakona pri odkupu stanovanj. Torej, razmišljanje ljudi je bilo tako, če sem imel srečo pri odkupu stanovanja mi bo tudi tukej ratalo, če bom pa izgubl to kar sem uložil pa pač nebo taka katastrofa, pač model wolf… se je našel v pravem času na pravem mestu.
Puslušale so ga pa samo punčke tja do pet let, pa kakšne malo starejše, ki še niso dojele, da postajajo ženske.
ja seveda, vsi drugi so krivi za lasten pohlep in naivnost…[/quote]
Nč ga ne obsojam niti ne krivim, preber si še enkrat, človek je bil pač v pravem trenutku na pravem mestu in tudi na misel mi ne pride, da krivim njega. Pač lastna naivnost, ali pohlep, kakorkoli…. pušiona…Aja, z vpalčilom sem odlagal pol leta in, če bi vplačal pol leta prej bi pač tudi jaz pobral smetano, tako pa, ko sem vplačal se je stvar seseula.
Forum je zaprt za komentiranje.