Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moža zalotila z moškim

Moža zalotila z moškim

Vedno je bil vzoren mož, možat, odgovoren, ustrežljiv, šarmanten. Nikoli ni maral gejev in je na čase bil prav homofobičen, saj veste, ritopiki, toplovodarji itd., zadnje na kar bi pomislila je, da je gej. Včeraj pridem s službe domov in šok, dobim ga s sosedom v postelji… Najprej smo se samo gledali, ker sem obnemela potem pa opravičevanje kako, da ni videti tako kot izgleda… Življenje se mi je sesulo na glavo. Ne vem kako naprej.

imam občutek, da je eni malo dolgčas ali pa so ji popustili antidepresivi……

Mogoče če se še ti zapleteš z ženo od tega soseda, ki je zdaj s tvojim možem?

Tega je baje zelo veliko, čeprav se ne zgodi pogosto, da žena v taki pozi zaloti svojega gejevskega moža. Kaj naj ti rečem, če je to res je kar kriza, varanje z žensko bi mu oprostila s tipom pa zelo težko, ker bi me to bolj prizadelo.

Še ena ,ki danes na petek išče pozornost in kreg .-) zeeeeeehhhhhhhh

Moje dve sosedi sta tudi poročeni,ampak ga sračkata skupaj.Me večkrat povabita če se jima pridružim.Sta res dobri MILFi.

a res? :O veš kje živita?

In to taisti Jahman, ki ima rad ženske z 0 spolne prakse:-)

ja ok no tu pa tam bi seks pasal, deci smo bolj potrebni.

Joooj, nelojalna konkurenca so ti moški…mogoče bi ti umetni tič mal pomagal.

kolk moraš bit pa ti grda, če je dedcu še sosed bolj všeč!!!?

A to se dogaja v Sloveniji? Dve sosedi? Pa mož s sosedom? Pišuka, pa sem res za luno.sej nič takega ne vem, živim ko asket. Mogoče je bil pa malo zadrogiran, pa to. Kaj pa naj bi bilo, če ni bilo to, kar je bilo videti?
Uf, kolk je težko to danes.

No, pa da vam povem kako se je izteklo.

Smo se pogovorili in potem skupaj predali užitkom.

V resnici se hecam: res je Mon postal psihiatrična bolnica in avtorica “Prevarana pomaranča” je ena izmed bolnic.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close