Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plačilo najemnine v “naturalijah”

Plačilo najemnine v “naturalijah”

Prosim da moralisti naredijo obvoz!

Najemodajalec mi je ponudil alternativno obliko “plačevanja” najemnine. Star je malo čez 40 let in očitno nepotešen v zakonu. Predlagal mi je, da v zameno za seks 2x mesečno ne plačam nič najemnine. Moški je urejen, prijazen, jaz sem trenutno samska in bi združila prijetno s koristnim. Najemnima je drugače 400€, kar je zame velik denar. Resno razmišljam o tej ponudbi.

Za ta denar dobi pa tudi kakšno dobro, pa ne samo 2x na mesec..

Lepo, da si nas obvestila o tem. A si hotela še kaj vprašat?

če pa je res kar pogumno. Ne verjamem da si vredna 200 eur po sexu. Pa veš kako profesionalko dobiš za 200 eur?

ja in ne, želela sem mnenje, kaj so slabosti recimo?

ne poznam cen, tako mi je rekel, 2x mesečno seks v zameno za stanovanje

Lahko bi si privoščila nižji standard in obdržala ponos? Najemnina je ogromna, le kaj ti vse nudi. Sama ponudbe ne bi sprejela, se preveč spoštujem. Najbrž s časom želi vedno več.

navajena sem na nek standard, fanta nimam, seksam rada, v tem ne vidim problema.

Potem se prijavi kot prodajalka ljubezni pa boš zaslužila za 10 najemnin. Kaj bo ko te dobi žena? Kaj bo ko bo tvoj bodoči fant, mož to zvedel?

za ženo mi gladko dol maha, to ni moj problem. Ne, toliko mi ni do denarja da bi se vsak dan zamenjalo pet decov v meni.

Jaz mislim, da je to odlična ideja, le malo bi jo bilo treba še dodelati: predlagaj mu, da te poseksa 2X mesečno za najemnino, potem pa še 2X mesečno (skupaj torej 4Xmesečno) za kritje stroškov za stanovanje ter za simbolično žepnino 300€ mesečno. Pa zahtevaj še povračilo stroškov delovne uniforme in ostale pripadajoče opreme, se pravi 2X mesečno nakup konfekcije, plačilo frizerja, pedikerja, manikerja, maserja, savne, bazena,…

Skratka: premalo si podjetna!

navajena sem na nek standard, fanta nimam, seksam rada, v tem ne vidim problema.[/quote]

pa ga momentalno ne bi znižala? ne vem, samo tista dva seksa znata postati malo več (torej seks ko bo njemu pasalo), da o tem da lahko začne vlačiti k tebi svoje prijatelje, morda potencialne stranke niti ne govorim…. premisli malo, ker tale hec zna postati zelo hudobno. Da ti ne bi bilo kasneje žal

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

ne poznam cen, tako mi je rekel, 2x mesečno seks v zameno za stanovanje[/quote]
Kje najemaš flet, mogoče imam tudi jaz kaj zate.

navajena sem na nek standard, fanta nimam, seksam rada, v tem ne vidim problema.[/quote]

pa ga momentalno ne bi znižala? ne vem, samo tista dva seksa znata postati malo več (torej seks ko bo njemu pasalo), da o tem da lahko začne vlačiti k tebi svoje prijatelje, morda potencialne stranke niti ne govorim…. premisli malo, ker tale hec zna postati zelo hudobno. Da ti ne bi bilo kasneje žal[/quote]

ne, 2x mesečno dam noge narazen in to samo njemu! Če bo kaj sral grem do žene in v njegovo podjetje…mu bo žal da se je rodil. Sicer bom na skrivaj posnela akcijo in jo imela za zaščito pred kakimi idejami z njegove strani.

Sprejmi, takšne ponudbe ne dobiš vsak dan.

isto razmišljam

A je tolk nikakvi, da ponuja tolk keša?

pomislim, elaine že dolgo ni tu – evo, vidi elaine 😉 dalje … o Shumaherju že dolgo nič – evo, zapis o njem in še nekaj sličnih 😉

za dva fukca bi takoj sprejela ponudbo, če je tako kot praviš urejen moški.

je urejen, čeden…drugače ponudbe ne bi sprejela.

isto razmišljam[/quote]
Jaz tudi. Sprejmi.

KRatkoročno boš uživala in zaslužila. Dolgoročno pa bo prišlo za tabo. Ampak ti privoščim, le poseksajta se. Si mlada in poskočna zakaj ne.

mater, koliko kurb je okrog nas.

bo že držal tisti rek…vsaka je kurba, le cena je različna.

smilite se mi ženske.

Točno tako naredi. Posnetek si shrani nekam na varno. Da boš imela za zaščito. Kaj veš, mogoče bo kdaj hotel zastonj ali pa ti začne težiti na kak drug način… Če si samska, go for it. Samo pazi pa vseeno nase.

Tudi iz tega primera se vidi, da je večina tipov glupih kot ku*ac, ki ga imajo med nogami.

kje pa bo dobil denar višek, teh 400e
a ne bo žena nič vedela.
drugač, pa res posnem, da nebi kaj sral, pa še sprašuj ga, če se mu zdi pametn
da sexata za najemnino
tko da bo vse posnet, da ne bo na konc nate vrgu, da si ga zapecala.

aha, glej da ti postaviš, kdaj boš šla z njim.da ne bo kr uletu in hotu
pa še, lahko da ti bo ratu še všče, pa se zaljubiš
pa nič povedat, ker pol bo hotu đabe dobit.
tih ko rit, pa za 400e..če ti denarja zmanjka
pa slobodno reci, ti bo dal takoj
do 50e kr tko, za več, bo pa najbrž hotu cigu migu.
pa še
res moraš posnet, ker se lah spomni in te začne jebat da mu plači, ker mu še nisi.sexa pa ne bo priznal pa te označu za noro
pa še, to mu naj bo kazen, ker vara ženo
oskub prasca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close