Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Green coffee – a je kdo od vas že kaj shujšal ?

Green coffee – a je kdo od vas že kaj shujšal ?

Koliko teže ste izgubili in v kolikem času?
A ste jemali kapsule ali v kakšni drugi obliki?

Bom tudi sama poizkusila vendar sprašujem če je res to taka čudežna zadeva…

Ogledujem si ta pripomoček že nekaj shujševalnih sezon, a se zanj še nisem odločila. Sem v zadnjih mesecih izgubila brez kave vendar z ogromnim naporom večino “kilc”(4kg) .

kar naprej, vsak teden dvakrat sprašujete o tej brezvezni zeleni kavi?!!! Ne, ne boš shujšala, če ne boš spremenila svoje prehrane, tudi če boš spila hektolitre tega zvarka, in ja, shujšala boš, če boš porabila več, kot boš vnesla kalorij s hrano (energijski minus), pa magari boš pila še svoj urin zraven! Dajte si že enkrat v glavo, da ČUDEŽNIH pripomočkov NI, sicer ne bi bilo enega debelega človeka na svetu!!!

Poglej to je spet en nateg, kjer se z nakupom počutiš shujšana samo v obseg možganov. Dokler bodo take izdelke samo prodajali brez garancije da ti ob neuspehu vrnejo denar – ne kupim ničesar več! Tako pa ti natvezijo vse mogoče, zaigrajo na tvoja čustva in te sunejo v najbolj boleče ranice..ti pa jim filaš zaslepljeno filaš proračun. Vedi da se na tvoj račun nekdo fino sonči na eksotičnih otokih.

Lahko mirno zamenjaš z dvema skodelicama zelenega čaja na dan.

Učinek isti, če se potrudiš še na drugih področjih, pomaga (ne naredi se pa samo od sebe nič)

shujšala sem cc 8 kil v zadnjih 2 mesecih zgolj s spremembo prehrane: jem solate s tuno, juhe, sadje, veliko zelenjave, rjav riž, belo meso, ribe itd. Popolnoma sem se odpovedala sladkarijam, kruhu, krompirju… nikoli nisem lačna, počutim se odlično:) tako da, probaj raje s spremembo prehrane, če boš kupovala neke tablete za 40e, ne bo nič.

Kolikor jaz vem, je zelena kava antioksidant in zgolj spodbuja presnovo, nima pa sama po sebi shujševalnega učinka. Pomaga pa k večji učinkovitosti malinovih ketonov. Tako da oboje ali nič.

Jaz pa 6,5 kg s podobnim sistemom. In je prav fajn. Te tablete in podobno, ne vem, no, to je več ali manj nateg. Vse, da se bo prodajalo.

Sem jih naročila (hotela sem se znebiti 5 kg, katerih se nikakor ne morem). Ni bilo nobenega učinka – pri meni torej ni delovalo. Vse bi bilo ok – sem pač iz naivnosti probala. Kar me je pa razjezilo je to, da sem na strani, kjer to oglašujejo in kjer sem tudi jaz naročila, potem v spodnji rubriki (mnenja strank) objavila, da pač pri meni ni delovalo in da upam da pri ostalih bo. Seveda je bil moj komentar še isti dan umaknjen. To sem ponovila še 3x in vedno ista zgodba – umaknjen komentar. Torej, mnenja strank so nateg – obdržijo samo tista, ki so jim všeč (pa še ta verjetno napišejo sami), kritike zbrišejo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close