Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katero temno rjavo barvo za lase uporabljate?

Katero temno rjavo barvo za lase uporabljate?

Sama sem se sedaj 3x pobarvala s Syos temno rjavo (ne čokoladno, pač pa že skoraj črno). Prvič je bilo super, drugič malo manj, sedaj tretjič pa se mi je blazno hitro sprala. Bi zamenjala, pa v poplavi ponudbe resnično ne vem kaj bim, zato sprašujem za izkušnje tiste, ki se barvate na temno rjavo.

Hvala in lep dan še naprej.

moja barva

Zadovoljna z barvo, z obstojnostjo pa sploh.

http://eleven.se/files/l/loreal-paris-recital-preference-4-tahiti-brun_250x250.jpg

Jaz sem tudi s to zelo zadovoljna. Ali pa odtenek 750, se mi zdi.

Lorealovo ker po ostalih me preveč srbi lasišče. Odtenek barve pa je odvisen od volje… Ponavadi sem bolj ali manj skoraj črna sploh ker sem bila prej dolga leta črna.

Enkrat in nikoli več, saj sivih las sploh ni prekrila.

Enkrat in nikoli več, saj sivih las sploh ni prekrila.[/quote]

Čudno, meni jih pa?
Mogoče je pa odvisno od tega, kolk je sivih? Pri meni (kolikor uspem videt na malce narastka) prav hudo še ni, kljub nekaj letom čez 50 😉

Mogoče. Pri meni je žal večina sivih, pa sem malo mlajša kot ti 🙁

Bilokatero rjavo barvo kupim sem na koncu črna, tako da zdaj kupujem temno blond da sem rjava. Zmamka pa bilokatera mi pride pod roke. Se pa barvam na cca 2 meseca.

Enako kot Tbb. Temno blond kupim, da dobim normalno rjavo.

To lahko delaš, če nimaš sivih las. Drugače pa ne verjamem, da bi ti blond barva na sivem narastku prijela rjavo :-p

Ponavadi kostanjevo ali kakšno svetlo rjavo, da dobim lep odtenek. Temno blond mi prime preveč na oranžno. Odvisno je od znamke barve. Najlepše rjave odtenke naredijo tiste barve brez amoniaka, čokoladna in karamel sta zelo lepa odtenka. Barvam se vsak mesec.

Lorealovo Paris. Neko temno rjavo, meni so te barve najboljše in najlepše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close