Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ideje za 50. obletnico poroke

ideje za 50. obletnico poroke

Prosim, pomagajte z idejami. Starša praznuje ta 50. Obletnico poroke, jaz pa čisto brez idej. Oče je zapečkar, najraje je doma, tako da kakšne toplice v dvoje odpadejo, razne umetnine tudi. Torej, kaj še pride v poštev?

Kaj pa ogled kakšne predstave, po možnosti komedije? Tudi če je ‘zapečkar’, bi mu mogoče bil všeč kakšen enodnevni izlet ali pa dvodnevni, recimo Cinque terre? Malo ‘potipaj’, mogoče te presenetita 🙂

Jaz kakšnega ekstra darila ne bi kupovala, bi se pa bolj angažirala pri slavju, če ga boste imeli. Pomagala bi pri vabilih, spekla bi pecivo, morda “častila” mutikonterje ali najela zborček kateri bi pel v cerkvi itd.

Sem bila lani v tej situaciji, ravno tako nisem vedela kaj, toplice sem jima častila že spomladi za maminih 70,

pa tudi nobene želje nista imela, sem pa prevzela organizacijo slavja, raznesla vabila, pripravila male

pozornosti za povabljene, rezervirala gostilno, izbrala menije….

==================================================== Bogat si šele takrat, ko imaš nekaj, kar se ne da kupiti z denarjem.

Pravijo,da je parcela 2x1m praktično darilo ,da vsakemu prav pride!

Povabite ju v gostilno na kosilo ali večerjo, zraven povabite še nekaj sorodnikov in prijateljev. Pripravite jima program, harmoniko, kakšno pesmico morda v šaljivem tonu, kako sta se spoznala…Siliti ju nekam v toplice nima smisla, če nista tipa za to. Povejte jima, da ju imate radi…to je največ, kar jima lahko daste.

Upam, da jo v kratkem dobiš!!!

Jaz sem mojima podarila družinsko fotografiranje -tako smo vsaj enkrat vsi na eni sliki,

onadva, otroci s partnerji in vsi vnuki …..

slika je kar velika, v črno-beli tehniki in je super izpadla,

ker je imela mami še 60 let, smo njej podarili še eno sliko z vsemi vnuki…

vse skupaj je zneslo 220 EUR, pa dve uri zabave pri fotografu 🙂

Se pravi, da se je mami poročila pri 10 letih, če je hrati praznovala 60 let in tudi 50 letnico poroke?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close