Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj potrebuješ za nakazilo denarja na nek račun?

Kaj potrebuješ za nakazilo denarja na nek račun?

Zanima me kaj potrebuješ za nakazilo denarja na nek račun?
Ali se bolj splača, da na banko neseš denar in ga tam naložiš na tisti račun, ali da direkt iz svojega računa naložiš na drugega?

če imaš bankanet, ne rabiš hodit na banko

je vseeno!

če sprašuješ za nakazilo fizični osebi (preko spleta ali banke) potrebuješ dejansko le število transakcijskega računa SI56…..
sicer reče tudi za vnos imena, priimka, naslova od prejemnika ampak jaz s tem ne kompliciram – napišem ime, če ulice ne vem, pa napišem nekaj v stilu zelena ulica 1 🙂
če je plačilo za firmo, je odvisno od firme, če zahteva še število sklica

časovno gledano, je lažje nakazati preko spleta – znesek provizije je pač kolikor ti računa banka. Jaz osebno praktično nič ne hodim po bankah – mislim, da sem bila tam 1x v zadnjih dveh letih… pa še to le, ker sem morala dvigniti višji znesek kot mi je dopuščal bankomat, da sem imela za na dopust

na banko, ti vse uredijo oni, če imaš KLIK ali kaj drugega, pa preko UPN obrazca…

Kaj potrebuješ? DENAR vendar. Če ga maš kaj preveč, lahko sporočim TRR.

Šla bom na banko v vsakem primeru. Pa ne vem, ali je boljše, da iz računa prenesejo denar na drug račun. Ali da dam gotovino in jo nakažejo na drug račun.

nakazila na račune pri bankah z gotovino so SVINJSKO DRAGA

naredi preko elektronskega bančništva in plačaj tistih nekaj centov, če misliš plačevat z gotovino, te bo to prišlo par evrov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close