Kakšno krtačo za lase z naravnimi ščetinami priporočate?
Zadnjič ste pisali, da je za lase najboljše, če jih češeš s krtačo z naravnimi ščetinami. V DMu sem gledala, so imeli edino neke z merjaščevimi ščetinami in kar grobe so delovale.
Mene zanima katere ščetine priporočate? Kje krtačo kupiti? Imajo v mullerjih npr? ne mi samo izbranih frizerskih salonov priporočat.
http://www.art-pe.si/wp-content/uploads/2012/07/Untitled-1.jpg
dobila sem jo za darilo, leto in pol nazaj, od takrat imava in jaz in hči manj scufane lase. Ona goste dolge, jaz barvane – blond in srednje dolge.
Najboljše so tiste silikonske krtače, ki so kot ježki, Tangle Teezer. Tam se ti lasje nič ne trgajo.
Probala sem že vse…. zdaj že 2 leti samo to uporabljam. Ne trga dolgih las in jih lepo razčeše. Na vseh krtačah prej sem imela polno las, ki sem si jih izpulila in potrgala konice, pri tem hudiču pa ne. Ga ne menjam za nič na svetu.
Tangle teezer nima zobcev iz silikona, ampak iz plastike, cela krtača je iz plastike, ne zavajaj.
Najboljše so na dolgi rok za dolge lase, ki so starejši od 5 let krtače iz merjaščevih ščetin, ki nimajo vmes najlonskih ščetin.
Tele Mason Pearson so pa najboljše na svetu, made in England:
Forum je zaprt za komentiranje.