Preventivni pregled celotnega telesa (NLS)
Sodelavka je videla prek neke “kolektive ali kuponko” ponudbo za Preventivni pregled celotnega telesa
po metodi NLS (Non-linear system)
Menda na ušesa nataknejo slušalke, prek katerih nekako skozi možgane valovi elektromagnetno polje, dekako deluje preko organov in potem vidijo kritične točke,….
Kaj menite o tej metodi?
Odsvetujem. Verjemi, po službeni dolžnosti “poznam” vse te neinvazivne metode s slušalkami, el.magnetnim valovanjem in ne vem čim še vse, in te metode niso čisto nič drugega kot direktna prodaja in nategovanje ljudi, posebno starejših in bolnih. Metode niso preizkušene, nimajo dokazanih učinkov, edini dokazan učinek je prazna denarnica naivnežev. Res ne razumem nekaterih ljudi, ki nasedajo čisto vsaki “revolucionarni” metodi in “doslej neodkritimi zakladi iz gorovja nekje bogu za hrbtom”. Resno, dejte mal možgane vklopit no.
Ja bistvo teh pregledov ni dejansko diagnosticiranje ampak predvsem prodaja različnih izdelkov, ki naj bi pomagale pri zdravljenju težav, ki so rezultat tega pregleda. Če so vam ponudili samo kremo za 40 eur je še dobro, vsiljujejo namreč tudi izdelke za 1000 eur in več in za katere ljudje najemajo kredite! Pamet v glavo, da ne bo denarnica prazna.
gdč., 12.02.2014 ob 09:55
Ja bistvo teh pregledov ni dejansko diagnosticiranje ampak predvsem prodaja različnih izdelkov, ki naj bi pomagale pri zdravljenju težav, ki so rezultat tega pregleda. Če so vam ponudili samo kremo za 40 eur je še dobro, vsiljujejo namreč tudi izdelke za 1000 eur in več in za katere ljudje najemajo kredite! Pamet v glavo, da ne bo denarnica prazna.
BLA BLA
NEUKI SO VEDNO NAJPAMETNEJŠI
Bila pred več kot desetimi leti. Sicer sem bila zdrava in se dobro počutila, a naprava mi je pokazala, da je z menoj vse narobe. To, da nimam težav, naj ne bi nič pomenilo, ker naj bi mi vse udarilo ven v roku dveh, treh let. Seveda lahko to preprečim s pripravki, ki mi jih (oh, kakšno naključje) lahko ponudijo. Priznam, sem kupila tiste kitajske zvarke brez deklaracij in bi jih celo pila, če ne bi mož glasno in odločno podal svojega mnenja. Več kot 10 let zatem se mi na nobenem od teh kritičnih organov ni pojavilo še nič. Nimam niti težav in tudi vsi preventivni pregledi ne pokažejo nič hujšega. Pa nisem bila edina s tako izkušnjo.
Anonimno 6070, 27.05.2021 ob 20:32
NI RES! vSE JE ZNANSTVENO POTRJENO V RUSIJI!!!!
Navedi kredibilen vir te znanstvene potrditve v Rusiji :)). Vsaka čirulečarule zadeva v cirilici, ki se sklicuje na neko visokozvenečo inštitucijo, še ni uradna znanstvena potrditev. In čudno, da visokotehnološko čudo, ki naj bi predstavljalo revolucionaren preboj v medicinski znanosti, ne uporabljajo na specializiranih klinikah, ampak ponujajo po Kuponkotih. Ena od ponudnic te tehnologije se je v zadnjih letih iz te revolucionarne diagnostike preusmerila v ponudbo hujšanja.
Bodi tiho, 28.05.2021 ob 08:34
Da.Slušalke so nateg! Ne zavajaj!
Ja, neuke je najlažje nategnit z raznimi čirulečarule hokuspikusi. Samo na mečeš par “učenih” tujk, oziroma takih, za katere veš da jih neuki folk ne bo razumel in se mu bodo zato zdele strašno učene, pa bo že padal na finto. Takšnim zelo imponira tudi, če napišeš floskulo znanstveno preverjeno, dokazano itd, saj tem ljudem niti slučajno niso znani temeljni pojmi. Naivnim nevednežem seveda ni čudno, da tako napredne medicinske tehnologije ponujajo prek portalov a la kuponko, nekje med ponudbami za pico po znižani ceni in pleskanje nohtov 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.