Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dipo kuhinja

Dipo kuhinja

Ima kdo in je zadovoljen? Meni so na pogled lepe, kvaliteta najbrž ni vrhunska, morda za nas malce bolj skromne narave, ki imamo povprečne plače bi bila čisto v redu? Želim si novo kuhinjo, moja je precej stara, o kakšni Rutarjevi pa ne morem sanjati. Kaj pa gospodinjski aparati so v redu? Garancija je?

jaz sem jihgledala v Dipu, skoraj enako kotmije bila tam všeč, sem potem vzela v Moemaxu inna koncu ugotovila, da jo je izdelal Pololes Podvelka, za katerega žel še prej nisem slišala.

Tak, da malo še pri Pololesu poglej.

Mi imamo celotno pohištvo iz Dipota… Res sva pred 6 leti za kuhinjo odštela več kot polovico celotnega zneska za pohištvo (kuhinja, dnevna, kopalnica, hodnik, spalnica) in se očitno pozna na kvaliteti. Kuhinja je velika in do danes še ni bilo problema z omarami… ok saj se povesijo vratca od omar, ker sem sama šlampasta in se večkrat poberem gos s pomočjo vrat omare… ampak zgornje omarice pa niso povešene, predali super funkcionirajo. Kar se tiče aparatov, ki sva jih vzela v kompletu s kuhinjo in to tiste najcenejše lahko rečem da so razen štedilnika oz. pečice super. Ni bilo problema še z nobeno napravo (hladilnik z zmrzovalnim predalom, mikrovalovna, pomivalni stroj, štedilnik – pečica in keramična plošča). Saj pečica dela v redu samo jaz veliko pečem in bi si želela da bi imela več funkcij, vključno z moderno pirolizo.

O ostalem pohištvu pa rečem lah sam groza…. ravno včeraj sem ugotovila da se mi je ”usnjen” kavč strgal po šivih na sedišču, omare v dnevni in hodniku škripajo in niso kaj dosti vredne saj ne smeš na polici naložiti prevelike teže, tista omara v spalnici je sicer v redu ampak postelja pa škripa kot bi jo ukradla če samo dihaš, kaj šele če se obračaš, boh ne daj da delaš še kaj drugega;)

http://skrinjicasrece.wordpress.com/

Lani jeseni smo kupili v Dipu kuhinjo Nobilia- zelo zadovoljna.
Kvaliteta super, dobava v enem mesecu, montaža -vse brez problemov.

Če ti logistično znese (zaradi prevoza), poglej na Bolhi. Včasih prodajajo praktično nove kuhinje.

Drugače pa Ikea … za zelo malo denarja lahko sestaviš čisto spodobno kuhinjo. Prednost je tudi, da recimo nabaviš samo korpuse in fronte dokupiš, ko imaš denar.

jaz jo imam že tri leta in moram povedat, da smo super zadovoljni
kot nova!
tudi od nobilije smo kupili

z možem sva jo kupila prejšnji teden v Dipo. Cenovno je bila najbolj ugodna in predvsem zelo kvalitetna … obiskala sva vse pohištvene trgovine in vse primerjala …. samo stran od Pololesa!!!… predlagam, da greš v lesnino odpret kakšen predal od pololesa in ga primerjaj z dipo kuhinjo in boš takoj ugotovila razliko… pololes je res šrot …
lp

Tud jaz lahko rečem, da se je Dipo zelo spremenil. Še pred kratkim so bile to res “smešne” trgovine…No zdej mam pa občutek, da je tole vse skupaj malo bolj na nivoju.

Kupil kuhinje še nisem sem pa na dobri poti (res nisem kupec čez noč). Tudi jaz gledam Nobilio in se mi zdi špica…Kako pa se bo obnesla pa morda o tem kdaj kasneje, ko jo bom imel…

Pozdravljeni,

Moje izkušnje so pozitivne. Prvo kot prvo strokovna in prijazna svetovanja, na kuhinjah so pravi “majstori”, upoštevajo tvoje želje in hkrati s svojimi predlogi naredijo odličen izris – končni izdelek pa je itak še lepši kot prej na izrisu. Skratka dobila sem to kar sem želela in še več.
Pa še nekaj: tolikokrat berem kje o zamudah,….moja kuhinja je prispela celo pred terminom dobave!! Prijazno so me obvestili, dostavili, montirali, …

Dipo mi paše,…in tja se še zagotovo vrnem!

EVO, ste me spomnili s tole temo,..ker se že lep čas spravljam kupit sedežno in kolkr vem imajo tudi na tem mestu kar nekaj za pogledat,.. .sem šla malo brskat po reklamah, ravn zdej imajo hudo akcijo , tako da le pejte pogledat.
Kuhinja pa res,….kapo dol!

Pri nas smo kupili pred petimi leti kuhinjo v DIPO in čeprav smo bili pri naročilu malo skeptični, ker slišiš marsikaj, ampak kuhinja je še danes zelo lepa, kvalitetna, kot bi bila nova. Vsak, ki pride k meni na obisk ne more verjeti, da je kuhinja iz DIPO – jaz imam samo dobre izkušnje – tudi z ostalim pohištvom, ki smo ga kupili pri njih služijo svojem namenu in so brezhibni.

Zivjo. Midva z možem sva lani kupila kuhinjo pri dipu in moram povedati da sva zadovoljna. Kuhinjo so nama izrisali po najinih merah. Aparate pa sva vzela malo boljše in ne tiste ki jih imajo v sklopu kuhinje. Izrisali smo dve kuhinji različnih dobaviteljev in sva se na koncu odlocila za malenkost drazjo ker je bila boljse kvalitete. Glej lahko greste tja pa pogledate kuhinje pa naredite izris saj nic ne stane. 😉 no midva sva tam bila 2,5 uri, da sva postala ze lačna. ..splačalo se pa je…;-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close