Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zamenjava pantev na omaricah

zamenjava pantev na omaricah

Kam se obrniti za zamenajvo pantev na pohištvu? Kupila bi jih, za delo pa ne morem plačat – razen hrana in pijača.
A se da kje kupiti, da ti obenem z nakupom pridejo zamenjat? Na koga se naj obrnem? Sem že pomislila na to, da vržem vrata dol z omar in dam gor zavese.

Mogoče je pa treba pante samo malo priviti?

Drugače pa tudi panti precej stanejo. Si že gledala cene sploh?

Ne vem sicer kaksne pante imas, ampak ce so zrahljani, jih poskusi odmontirati, potem pa zapolni luknje z zaganjem z malo lepila ali lesnim polnilom, pocakaj ces noc, da se posusi in jih privij nazaj. Za to bos pa potrebovala, da zvrtas luknjo v to naneseno maso.

Ce potrebujes pante kot so v kuhinjskih omaricah, je res, da niso ravno poceni.

Panti so različni, zato bo najboljše, da enega vzameš zraven v trgovino,da kupiš prave. Jih prineseš domov in zamenjaš sama. To pa res ni nobena umetnost. Jaz sem to delala že ogromnokrat.Cena pa tudi ni neka astronomska, saj verjetno ni treba zamenjati vseh.

Panti = odmične spone

Niti ne poizkušaj polniti s kakšnim žaganjem, če ne veš kaj počneš! Vrata so verjetno iz iverne plošče, ki ne prenese kakšnih nestrokovnih popravkov!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sem pogledala. Omara je res že stara, ampak na notranji strani omare se dajo panti odviti, na vratih pa ne vidim nobenega vijaka. Zgleda kot plastika potisnjena v vdolbinico, iz te plastike pa “štrli” kovinski del.
Priviti jih ne morem, ker so se zlomili kovinski delci tako, da še vijaka ne držijo.
Vseh res ni potrebno zamenjat, samo ne vem, če se bodo dali takšni še kupiti. Kako dobit to plastiko ven, pa ne vem. Morda poskusim s “šraufncigerjem” zbezat ven iz luknjice? Na obeh vratih – panta sta najvišja, tako, da mi vrata visijo in jih težko odpiram in zapiram.
Hvala – še prosim za nasvet!

a dec ti pa kar naprej samo na kauču leži in mehiške nadaljevanke gleda?

A spet ti samska, tečna – smetiš tu gor? Dej si ti dob enga dedca, da ne boš po vseh temah smetila. Ali pa se vkluči v kakšen pogovor, brez, da bi špikala! Če ti je dolgčas, napiši temo – RADA BI KLEPETALA in vsak bo rad s tabo poklepetal. Pa lep dan ti želim!

Pri Starmanu dobiš pante po manj kot 1 eur, cena preverjena, sem jih kupila pred enim tednom. Samo vedet moreš, katere rabiš, ker so treh vrst, glede na to, kako se vrata zapirajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close