Kako do dodatnega zaslužka???
Pozdravljeni,
Že kar nekaj časa se ubadam z raznimi poslovnimi idejami in načini, kako kaj zaslužiti. Končno sem naletela na nekaj pametnega. Ne vem sicer kaj bo to prineslo v finančnem smislu, toda vem, da se bo vložek povrnil. Čas, ki ga potrebujete je le klepet s prijateljem ali prijateljico, da mu poveste, kar bom jaz povedala vam. Če vas zanima, pišite na mail rebersak@mail386.com.
Lp,
Mojca
Pozdravljeni vsi skupaj
Ah ste me napadli. Sej vam nisem skušala nič prodat. Tudi sma sem bila skeptična dokler mi prijatelj, ki mi je to predstavil ni rekel, da mi po enem letu vrne 150 $, ki jih vložim. To je edini finančni vložek in seveda strošek kavice na klepetu s prijateljico.
Ni Network 21, Amway, ali Golden. Tudi to sem probala. Ugotovila sem, da po določenem času lahko nekaj zaslužiš, a moraš vlagati veliko denarja in časa. Najbolj pomemben razlog pa je bil to, da ne morem ljudi nategovati z nekimi dragimi izdelki. Prodaja ni zame. Tudi če bi nekaj prodajala zastonj, najbrž ne bi nič prodala.
ZAdeva je v Sloveniji sorazmerno nova, bolj razširjena je na Hrvaškem, deluje pa od leta 1999. Zdeva je popolnoma zakonita in deluje pod okriljem delniške družbe.
Že na začetku bom rekla, da stvar deluje na mrežnem marketingu (piramida), vendar ti ni potrebno prodajati izdelkov, oz. vse kar narediš je sledeče:
1. Odločiš se, koliko boš investiral: 70, 150, 310 $ – od tega je potem tudi
odvisen dobiček in to je tudi tisto kar lahko izgubiš.
2. Ko vplačaš, dobiš znesku primerno št. finančnih centrov, svojo internetno
stran in svoj račun pri banki na Bahamih (ne plačujejo se davki)
3. Med svojimi sorodniki, znanci, prijatelji poiščeš v enem mesecu 2, ki
ponovita stvar v naslednjem mesecu.
4. Tvoj zaslužek gre iz vlaganja ljudi, ki so pod tabo.
5. Vpišeš lahko več ljudi, vendar zadoščata dva v prvem mesecu, če sta onadva v naslednjem pripravljena narediti enako.
Ker sem tudi sama skeptik, sem izračunala sledeče: Če dobiš v prvem mesecu dva, onadva v naslednjem vsak dva, ti štirje v tretjem mesecu vsak dva in tako naprej do 12. meseca, pod predpostavko, da vsi vplačamo le 70 $, imamo letni zaslužek 20.475 $. To je seveda teorija, želela sem le pokazati, koliko se da zaslužiti, če vsak poišče 2 z minimalnim vložkom. Vem, da je 15.000 za nekatere veliko, toda nekateri toliko zapravijo za cigarete, drugi za obleke, tretji kar tako, žal mi je tistih, ki jih imajo resnično za preživeteje.
Jaz sem se odločila, da probam, ker vložek ni tako velik in ker stvar v
Sloveniji še ni razširjena, lahko pa dobim koga tudi iz katerekoli svetovne
države.
Če koga zanima kaj bolj podrobno, vam lahko pošljem CD, sicer je v Hrvaščini.
Lp,
Mojca
To me spominja ma piramide, ki so krožile pred kakimi desetimi leti… Zaslužili so samo tisti, ki so bili res pri vrhu… Vsi drugi so se obrisli pod nosom… Tudi nekaj mojih znancev in prijateljev…
Sama sem že večkrat ugotovilla, da zaslužim dodatno lahko le s svojim delom in možgani… In tako počnem tudi že vrsto let…
Srečno!
Ni-me
To je model ‘catch the cash’, zagrabi priložnost in srečo. ‘Catch the cash’ veriga deluje, dokler se širi, to pomeni, dokler je dovolj tistih, ki pristajajo na igro. Dokler se pustijo zaslepiti, da bo to tudi za njih dobiček. Ko se veriga ustavi, pa se izkaže, da je to za nekatere velik dobiček na račun drugih, ki so opetnajsteni.
še nekaj
ti rabiš 2
tista dva pod tabo že 4
potem 8
32
64
128
256
512
1024
2048
4096
Kar pomeni, da mora samo tvoja veja v enem letu rekrutirati 8.190 ljudi, če prišteješ še tvojega prijatelja, ki mora še po drugi liniji rekrutirati ravno toliko ljudi, je še 16.380 ljudi.
Pa recimo, da se jih že dvajset v Sloveniji zdaj ukvarja s tem – rabijo še 163.800 ljudi
ti priporočam, da čimprej izgineš iz tega posla, ker ti bodo samo denar izpulili.
Žal je realnost taka, da ti nihče ničesar ne podari. In prav žalostna sem, ko berem, da so nekateri še vedno tako naivni, da se pustijo prepričati v take neumnosti.
Priznam, da bi se šla tole igrico, če bi bila jaz ustanovitelj piramide. Potem bi lahko obogatela. Ker pa nimam volje se potem celo življenje skrivati na Bahamih žal ne bom ustanovitelj nobene take igre.
Tebi pa en nasvet. Raje ta denar porabi za kaj drugega ali pa ga šenkaj prvemu klošarju na cesti, bo imel več od njega kot ti čez eno leto.
Ja, samo skladih je ta procent možnosti zelo majhen. Za propad sklada Galileo recimo bi morala propasti vsa večja podjetja. Možnost, da popušiš pri tem, je pa 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Naivnežev je čedalje manj. Čeprav očitno še najdejo take bedake, ki ga imajo preveč in ga hočejo dati drugim, da jih lahko potem država išče.
Z izbrazbo se mogoče lahko pohvališ, z inteligenco pa ravno ne.
Ok, predlagam, da zaključimo temo, a še nekaj:
– a ste vi vsi zadovoljni s tistim kar imate in boste za to delali še 30 let. Jaz pač iščem druge možnosti in se hrati zavedam, da lahko vse propade
– moj IQ po uradnih meritvah znaša 145, tako da ne bi o tem
– sicer pa gre le za 30 jurjev, pa kaj tak big deal???
Lepo pomlad vsem skupaj in res naj bo to zadnji odgovor na to temo, ker vidim, da se preveč razburjate.
Mojca
Rmojca bo že zaslužila, če bo le našla nekaj naivnžev. Za druge, ki se bodo vključili pod njo, je pa problem.
To je tipična veriga, ki daje zaslužek nekaterim in nateg ostali večini.
Škoda pa, da nekdo s takim IQ lahko zasluži le s nategovanjem naivnežev.
Še večja škoda pa je, da s takim IQ ne ugotoviš, da taka zadeva ne more funkcionirati 7 let (od l. 1999 na Hrvaškem). Saj zmanjka kandidatov. Prej ali slej.
Mogoče imaš visok IQ, manjka ti pa dobre stare kmečke pameti. Ne, nismo zadovoljni, si pa tudi ne želimo, da se nas naslednjih deset let vsi izogibajo v širokem loku. So še druge poti. Čudno, da jih ti s svojo inteligenco ne najdeš. Seveda bi bilo potem treba pljuniti v roke, ne živeti od naivnosti ljudi.
Forum je zaprt za komentiranje.