Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek smrekovo mazilo, odlično za vnetje splovila…meni je pomagalo!

smrekovo mazilo, odlično za vnetje splovila…meni je pomagalo!

vedno težave z vnetjem, srbenjem spolovila…, leto dni vedno težave, vse sem poskusila od domačih zdravil do gin. pregledov, antibiotikov…nič pomagalo.

Nato sem kupila smrekovo mazilo, naravno in poskusila, vsak dan zvečer namazala, se malo matraš z mazanjem, ker je mazilo gosto, jaz sem namazala tudi malo v notranjost nožnice…ampak saj gre…po mesecu dni je vse minilo, odlično počutje, nobenih težav več. Toplo priporočam vsem ženskam, ki se soočajo s podobnimi težavami. Izberite res le pravo naravno smrekovo mazilo, jaz sme ga kupila v Sanolaborju.

Ima še katera odlične izkušnje s takim mazilom in pri kakšnih drugih težavah? Da vem zakaj vse je še dober??

Jaz ti verjamem, da ti pomaga, sam ti si smrekca, Jaz sem pa bolj bukova… Se hecam. K sreči ne potrebujem, ker tovrstnih težav v glavnem nimam (zaenkrat). Je bilo pa to mazila zame zakon, ko sem si zvila gleženj.

Hvala za nasvet. Koliko je količina in koliko stane?

Partner naj uporablja kondome pa bodo vse težave izginile.

Tudi za glivice na nohtih, pa pri kakih zvinih in bolečih mišicah. Skratka, skoraj univerzalno, se mi zdi.

Jaz poznam eno, ki se je hudega ampak res hudega vnetja spolovila rešla samo z dieto za kandido, nobena krema in tablete ji niso pomagale, če je katera že vse probala in ji ne uspe, naj proba še z to dieto.

jaz sem moje mazilo kupila v sanolaborju, je lonček, koliko gr točno ne vem, ampak mazila je kar veliko, stane okoli 5-6 evrov, če se ne motim, je pa odvisno katerega izbereš verjetno, jaz sem Oblakovo.

Glede tistega, da naj ima partner kondome…nisem več stara 30 let in tudi težav z nezvestobo midva nimava, moje težave so prej mojim letom primerne in ne zato, da bi me partner varal in s tem okuževal vsak mesec znova in znova…

meni je to pomagalao, zdaj je mir in rada sem svojo izkušno delila z drugimi, če bo še komu pomagalo super, vsem pa tako ali tako ne more, ker so vzroki težav lahko različni.lp

V varanju, problem je v tem, da se ti pozdraviš, partner pa ne in ti vsakič znova zadevo prenese. Pri vnetjih je že tako, da se običajno zdravita oba, tudi če partner nima težav.

pri turih. Ravno me matra in danes si bom mazilo sama naredila, ker ne morem ven.
Mazilo na gazo in na tur – odpre že v enem dnevu, drugi dan steče vse ven.

Kako si ga boš sama naredila? A lahko malo ražložiš, prosim?

ja smrekovo mazilo je zakon. Jst ga kupujem pri Koncu v Naklem. Je naravno.

Prebiram forum in bi rad dobronamerno opozoril na nekaj reči: pri vseh vrstah glivic je zelo pomembno, da se obolelo mesto najprej dodobra osuši, saj se v nasprotnem primeru lahko med mazilom in kožo ustvari tanka plast vlage, ki lahko zadevo kratkoročno celo poslabša. To je sicer v zgornjem primeru pri ženskah težje, pri moških pa dokaj enostavno izvedljivo.

Pri turih bi rad le opozoril, da se prvih nekaj dni navadno pojavi močna in kljuvajoča bolečina, saj se vsebina tura koncentrira. To je normalen potek in se ga ni potrebno ustrašit.

____________________ Matic Konc www.smrekovit.si/matic-konc mobi.: 040 745 453 email: matic.konc@smrekovit.si

Jaz srm sla tur zdravnisko odstraniti. Meni je dr. Rekel, ce tur poci v notranjosti je zastrupitev krvi in lahko adijo zivljenje. Par dni cakat in ne ves kje bo pocil, ne hvala lepa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close