Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali se v Avstriji dobijo v lek.kake tbl za hujsat brez rec.?

Ali se v Avstriji dobijo v lek.kake tbl za hujsat brez rec.?

Ze dolgo nazaj je moja teta kupila tablete Adipex Retard.Ali se v A dobijo brez recepta?
Ce katera ve…
Ali pa kake druge ucinkovite.
Hvala in lp!

Meni je pomagal krom proti apetitu. O njem sem brala v knjigi zakoncev Heller in ga naročila. Spodaj imaš dva linka (naključna, da ne bo šlo komu v nos zaradi reklame), pa malo preberi. Če je lakota prehuda, v začetku jemlji 2 tableti, drugače je dovolj ena.
Dejansko izniči željo po sladkem, le odvisno od človeka kdaj prime. Hellerja pravita, da tudi če takoj ne začutimo učinka, pijemo krom dalje, ker v telesu ustvarja reakcijo, ki se bo prej ali slej pokazala v zmanjšanem apetitu po sladki hrani.

http://www.sitis.si/krom/122/Krom{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20GTF{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20in{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20inzulin.html

http://www.micmenges.com/spletna{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20stan/izdelki/Bio-Krom.htm tale je najcenejši od “tapravega” kroma

Hvala ti za tole, nisem tega vedela, sem pa s tvojo pomočjo v tem članku našla nekaj res zanimivega, mogoče pa še komu pomaga….

http://www.srecno-zivljenje.com/vitamini-minerali-za-hujsanje.html

(sicer pa, predlagam, čim manj kemije, saj teh naštetih mineralov imamo precej tudi v hrani, zdravi seveda…)

kakšne tablete pa iščeš? najbolj pomaga t3 cytomel

jaz sem naredil poleti kuro z t3
T3 cytomel
izgubil sem reci in piši 18 kg v 11 tednih.

No, tega se sicer ne dobi, kolikor vidim, ampak, ali ti veš, za kaj delaš reklamo? Saj menda si prebral malo o stranskih učinkih. Nehaj ogrožati ljudi.

Cytomel, lahko sproži življenjsko nevarne stranske učinke, nikar se hecat s hormoni z namenom hujšanja!

Prosim, zavedajte se tega!!!!

This medication should not be used either alone or in combination with diet pills to treat obesity/cause weight loss in patients with normal thyroid production. If used in combination with diet pills (appetite suppressant drugs), serious, even life-threatening effects could occur.

Jaz sem pa v dveh mesecih in pol dal dol 25 kg z zdravo prehrano in gibanjem. Zdaj se počutim kot nov. Farmacevtski pripravki ti uničijo zdravje za vedno.
Kolegica je jedla neke srebrne tablete za hujšanje iz Nemčije, še prav drage so bile. Za začetek je končala na psihiatriji, potem so ji odpovedale ledvice in zdaj hodi na dializo. Ja, shujšala pa je, to pa je res. Zdravje ima uničeno, stara pa še 30 ni… Kar veselo hrustajte strupe, nihče vam ne brani. Teh tablet brez recepta je v tujini kolikor hočete.

Jaz sem pa v dveh mesecih in pol dal dol 25 kg z zdravo prehrano in gibanjem. Zdaj se počutim kot nov. Farmacevtski pripravki ti uničijo zdravje za vedno.
Kolegica je jedla neke srebrne tablete za hujšanje iz Nemčije, še prav drage so bile. Za začetek je končala na psihiatriji, potem so ji odpovedale ledvice in zdaj hodi na dializo. Ja, shujšala pa je, to pa je res. Zdravje ima uničeno, stara pa še 30 ni… Kar veselo hrustajte strupe, nihče vam ne brani. Teh tablet brez recepta je v tujini kolikor hočete.[/quote]
ja dobro vem kaj je t3 in za njegove stranske učinke, ne mi prosim solit pamet. prekleto dobro sem preštudiral zadeve predno sem se odločil naredit kuro s tem. jemal sem sicer zaščito za jetra milk thistle, čeprav mi ne bi bilo treba saj t3 niso nor14alkal torej niso tako hepatoksični.
jemal sem jih strogo previdno, izgubil kot že rečeno 18kg. a z povdarkom da sem precej dietiral in hodil na fitnes ker brez tega ti tudi t3 ne pomaga kaj dosti.
kakorkoli od tega je že skoraj pol leta, počutim se odlično, nazaj nisem pridobil niti kg, torej nobenega jojo efekta, še vedno pazim na hrano in treniram.
krvna slika je bila ok tako po kuri kot zdaj.
vsaka stvar je strup če se ne jemlje z glavo, še aspirin. če pa zadevo jemlješ previdno pa pozitivni efekti pretehtajo negativne.

T3 je pač ščitnični hormon in umetno si si povzročil hipertirozo (pri kateri ljudje vedno hujšajo zaradi pospešenega metaboliizma) in če se to tebi zdi primerno in zdravo hujšanje, pač izvoli.
Ščitničnih hormonov še na osnovnem nivoju ne predpisujejo kar tako, brez pregleda pri tirologu, ti pa si seveda preštudiral. Ja.

kaj zdravniki pri nas predpisujejo in kaj ne me sploh ne zanima.
dovolj mi pove že dejstvo da pri nas moškemu ki ima prenizek nivo testosterona, ne bodo predpisali uradne HRT- hormonske terapije kot to počno v vseh tujih državah EU.
si je treba pač pomagat na črno. če boš zadeve natančno preučil (pa ne po forumih) in jih jemal z glavo, ne bo posledic. pa četudi gre za hormone
poznam ljudi ki že več let uživajo ščitnične hormone (t3), in rastne (somatropin)..pa nimajo nobenih negativnih posledic. ker jemljejo z glavo
če boš pa ti navalil na t3, ga jedel preveč in predolgo, zraven ne imel diete in se nič ne gibal, pa jasno da bodo samo posledice in bolj malo pozitivnih rezultatov
niti sanja se vam ne koliko ljudi v Sloveniji hujša z cytomelom. če ga jemlješ pazljivo je manj škodljiv kot efedrin ki ti nabije hipertenzijo po nekaj dnevih. prav tako klenbuterol, le da ima slednji malenkost manj stranskih učinkov na kardiovaskularni sistem kot efedrin
sicer pa nobeden od naštetih ni 17alkaliziran, torej ni hepatoksičen. ob zadostni količini vode ti tudi ledvica ne bodo trpela zato tisto o dializi malo dvomim. bogve kaj je ona jemala, lahko tudi kakšne tablete z pretečenim rokom uporabe kar rado povzroča okvare jeter in ledvic.

če si natančno preračunaš odmerek t3 glede na lastno težo, starost in zdravstveno stanje, ti ne bo nič škodovalo.

pa ne propagiram da ne bo pomote, le povem svoje mnenje in izkušnje pri meni in nešteto drugih ljudi ki jih poznam

Malo manj žri in boš shujšala!

dovolj mi pove že dejstvo da pri nas moškemu ki ima prenizek nivo testosterona, ne bodo predpisali uradne HRT- hormonske terapije kot to počno v vseh tujih državah EU.
si je treba pač pomagat na črno. če boš zadeve natančno preučil (pa ne po forumih) in jih jemal z glavo, ne bo posledic. pa četudi gre za hormone
poznam ljudi ki že več let uživajo ščitnične hormone (t3), in rastne (somatropin)..pa nimajo nobenih negativnih posledic. ker jemljejo z glavo
če boš pa ti navalil na t3, ga jedel preveč in predolgo, zraven ne imel diete in se nič ne gibal, pa jasno da bodo samo posledice in bolj malo pozitivnih rezultatov
niti sanja se vam ne koliko ljudi v Sloveniji hujša z cytomelom. če ga jemlješ pazljivo je manj škodljiv kot efedrin ki ti nabije hipertenzijo po nekaj dnevih. prav tako klenbuterol, le da ima slednji malenkost manj stranskih učinkov na kardiovaskularni sistem kot efedrin
sicer pa nobeden od naštetih ni 17alkaliziran, torej ni hepatoksičen. ob zadostni količini vode ti tudi ledvica ne bodo trpela zato tisto o dializi malo dvomim. bogve kaj je ona jemala, lahko tudi kakšne tablete z pretečenim rokom uporabe kar rado povzroča okvare jeter in ledvic.

če si natančno preračunaš odmerek t3 glede na lastno težo, starost in zdravstveno stanje, ti ne bo nič škodovalo.

pa ne propagiram da ne bo pomote, le povem svoje mnenje in izkušnje pri meni in nešteto drugih ljudi ki jih poznam[/quote]

s seboj delaj, kar hočeš, to je tvoje življenje. Druge nagovarjati in propagirati takšno bedarijo, pa je samo potrditev, da ti ta terapija škodi. Intelektualno.

pa ne propagiram da ne bo pomote, le povem svoje mnenje in izkušnje pri meni in nešteto drugih ljudi ki jih poznam[/quote]

s seboj delaj, kar hočeš, to je tvoje življenje. Druge nagovarjati in propagirati takšno bedarijo, pa je samo potrditev, da ti ta terapija škodi. Intelektualno.[/quote]
a si ti mal počasnih misli mogoče?
sem napisal da ne propagiram tega samo nasvet sem dal avtorici.
povej mi kaj imam jaz od tega če nekdo jemlje t3 ali ga ne jemlje? meni je vseeno saj ga ne prodajam

glede intelekta (tvojega) bi pa lahko marsikakšno rekli…ker nekdo ki na wikipediji prebere da lahko t3 povzroči smrt ali odpoved ledvic in to vzame kot sveto pravilo je zame vsaj nerazlgedan če ne celo neinteligenten. preštudiraj metre literatur o tem, ga sprobaj na sebi-šele potem mi pridi pametovat o stranskih učinkih.
isto velja za ostale
to je podobno kot tisto ko nekdo ki heroina še povohal ni pametuje narkomanu o strankih učinkih in nevarnostih te droge.
menda ja največ ve tisti ki je to na sebi sprobal, več kot vsa literatura.
ne morem verjet kakšni ste eni tu gor, človek da nasvet ženski ki sprašuje po preparatih za hujšanje, pa ga cel kup folka napade da propagira…….

@avtorica
, karkoli boš vzela za hujšanje, pa ni važno ali je navaden fatburner ali pa efedrin, vedi da brez diete in gibanja ne deluje nič! je ni substance ki bi ti skurila maščobo brez dietne prehrane in gibanja.
lp

Ali mi kdo od vas ve povedati kje kupiti t3? In morebiti še kakšno info? Če je kdo pripravljen, bi napisala e-mail.. ? Hvala.

oz. vsaj kako točno se reče tem tabletom? Hvala.

napiši mail pa te kontaktiram če želiš

piši mi prosim na: exxxe3@gmail.com
Hvala.

Še meni, prosim,

cesnjica40@gmail.com

prednisone daily use prescription prednisone cost cheap prednisone 20 mg
https://prednisonet.online prednisone 20 tablet
can i purchase prednisone without a prescription prednisone 10mg tablets prednisone canada pharmacy

poskusi z postom

1. 16h

2. 24h

potem dan,dva

ko se navadiš poskusi do 5 dni ali dlje.

najhitreje shujšašš ( malo v mišicah, ampak po 3tjemu dnevu greš v ketozo (ne ketoacidozo!) in tvoje telo se  hrani z ketoni/maščoba)

sveža sezonska zelenjava, sadje, domače organsko meso.

gladi tudi gube, celulit, se rešiš toksinov in uravna hormone

srečno

Odgovor na objavo uporabnika
post, 08.01.2022 ob 00:18

poskusi z postom

1. 16h

2. 24h

potem dan,dva

ko se navadiš poskusi do 5 dni ali dlje.

najhitreje shujšašš ( malo v mišicah, ampak po 3tjemu dnevu greš v ketozo (ne ketoacidozo!) in tvoje telo se  hrani z ketoni/maščoba)

sveža sezonska zelenjava, sadje, domače organsko meso.

gladi tudi gube, celulit, se rešiš toksinov in uravna hormone

srečno

Ne zavajat ljudi prosim.

Če telo ni navajeno na kurjenje maščobe namesto glukoze, ne bo v ketozi v treh dneh, pa če se na glavo postaviš. Včasih traja tudi mesec in pol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close