Dober veterinar v Mb
Pred nekaj dnevi smo v naš dom sprejeli mlado muco. Do sedaj je živela zunaj, kot del večjega mačjega krdela.
Preden smo jo prinesli domov, smo jo peljali k veterinarju. Ampak s strokovnostjo tega veterinarja smo absolutno nezadovoljni. Muco je samo cepil, ni pa naredil nobenih testiranj za kužne bolezni, ni predpisal tablet za razglistenje, ni svetoval nobene karantene. Čeprav so mu povedali, da imamo doma že dve drugi hišni mački. Muco je samo ˝na oko˝ocenil, da je zdrava in da se lahko druži z ostalima mačkama.
Če bi bila jaz prisotna pri tem veterinarskem pregledu, bi čisto znorela. Žal nisem bila. Mucko je na pregled peljal človek, ki jo je rešil goove smrti zaradi podhladitve, lakote, bolezni. Ampak ta človek je čisto neuk, nima pojma, kako veterinarsko oskrbeti domačo žival, da ne bo nevarna ljudem, sebi ali drugim domačim živalim. Ima pa fantastičen odnos s to mucko.
Živimo v okolici Maribora. Prosim, svetujte nam strokovnega veterinarja v Mb ali okolici. Pripravljeni smo se peljati tudi 50 km daleč, samo da bo muca strokovno pregledana in zdravljena.
Radi bi zaščitili naši dosedanji muci in maksimalno pomagali tej najdenki.
Samo v vet. bolnico na šentiljski jo ne vozi …. imam same slabe izkušnje in tam si zato, da oni dobijo denar … ne da ti dajo strokovni nasvet ….
Jaz moje živalice vozim sem http://www.klinika-malezivali-mb.si/ … ( psa in mačke ), sem zelo zadovoljna, cene so normalne in veterinarji si vzamejo čas in ti lepo vse razložijo ….
Tega ti pa ne verjamem. Sumim celo, da si tesno povezana z ambulanto, ki jo tako hvališ in opevaš.
Zelo grdo od tebe.
Namreč, veterinarsko bolnico na Šentiljski obiskujem že leta. Povem ti, da so mi prav tam rešili psa, ki bi bil, če bi prišel v roke komurkoli drugemu, tudi veterinarju v kliniki, ki ji ti poješ slavo, zapisan smrti.
Ti lahko tudi poimensko povem kdo je zaslužen, da je moj kuža ostal ob meni.
dr. Bojan Dougan ter dr. Rok Štibler! (oba iz veterinarske bolnica na Šentiljski!)
Tako, zdaj si ti na vrsti. Povej s katerim si bila pa ti tako strašno nezadovoljna in kateri je od tebe izvlekel samo denar!
Če česa ne prenesem, potem je to obrekovanje in blatenje nekoga v korist drugega!
Sramota zate! Če si hotela narediti reklamo iz samo tebi znanega razloga za “svojo” kliniko”, ti povem, da si ji s tem postom naredila samo medvedjo uslugo.
Kaj se ti je pa tako hudega zgodilo v vet. bolnici na Šentiljski?
Tam so krasni veterinarji, ki res pomagajo, tudi v zelo kritičnih situacijah.
Računajo pa menda povsod, a ne?[/quote]
…moj podpis!! Tja vozim moje živalce že 18 let in vedno, ampak res VEDNO max zadovoljna! Se potrudijo, so nežni in res delajo z živalmi z občutkom in ljubeznijo. Nikoli ne menjam! Plačat je pa potrebno povsod in tam mi ni škoda enega samega centa. Sem pa že slišala mnogo kritik na račun drugih vet.ambulant v MB, o tem pa raje ne bom.
Avtorica, ti v Šentilju toplo priporočam in močno dvomim, da boš razočarana.
Kaj se ti je pa tako hudega zgodilo v vet. bolnici na Šentiljski?
Tam so krasni veterinarji, ki res pomagajo, tudi v zelo kritičnih situacijah.
Računajo pa menda povsod, a ne?[/quote]
…moj podpis!! Tja vozim moje živalce že 18 let in vedno, ampak res VEDNO max zadovoljna! Se potrudijo, so nežni in res delajo z živalmi z občutkom in ljubeznijo. Nikoli ne menjam! Plačat je pa potrebno povsod in tam mi ni škoda enega samega centa. Sem pa že slišala mnogo kritik na račun drugih vet.ambulant v MB, o tem pa raje ne bom.
Avtorica, ti v Šentilju toplo priporočam in močno dvomim, da boš razočarana.[/quote]
Na Šentiljski, ne v Šentilju 🙂
Naše mačkone že leta vozim na tole zgoraj omenjeno kliniko. In sem pri tistih ‘bolj haklih’, kar se tiče veterinarjev. Če se boste odločili za tole kliniko, se dogovorite za pregled pi dr. Čudnu in mu povejte za vaše skrbi in strahove.
Tudi jaz muco vozim v Bolnico na Šentiljski. Poleg tega, da jo imam praktično pred nosom 🙂 je g. Štibler res strokovnjak. Za cepljenja pa na Veterinarsko postajo Pobrežje (ne Klinika za male živali, ampak ona pri Ramzesu), za cepljenje so dobri, kaj drugega pa ne bi priporočala. So preveč boječi. Če se ene razcartane mačke bojijo, ko se malo razjezi, ker jo pičiš z iglo… ne vem, no…
Sama sem enkrat peljala mucko iz Ljubljane k dr. Matku. In bi jo ponovno tako daleč, ker sem bila zares zadovoljna. Z odnosom, strokovnostjo, prijaznostjo in ceno. Veliko vetov smo že sprobali, nekateri mlajši so tudi zakon, a če delajo v privat kliniki, običajno delajo po diktatu lastnika, pač kako največ pokasirati. Žal.
Forum je zaprt za komentiranje.