Reklamacija pri frizerju
Včeraj sem bila pri frizerki, me je ostrigla, včeraj je še nekako izgledalo, danes pa je frizura katastrofa, vse je padlo dol in je še slabše kot pred striženjem 🙁 Tam, kjer sem ji rekla, naj me postriže, me ni, skratka ni mi všeč in sem čisto zamorjena že cel dan. Noben sploh pogruntal ni, da sem bila pri frizerju, tako malo me je postrigla. Zaračunala pa konkretno. Zdaj tuhtam, da bi šla nazaj, pa ne vem, kako naj to izvedem. Svetujte!
Sicer bi bilo veliko lažje, če bi ji povedala že včeraj, da ti ni všeč, a mislim, da ne bo nič narobe, če to storiš danes. Povej ji tako, kot si nam – da si razočarana in če ti lahko kako pomaga. Pri frizerju sem že večkrat videla, da je kdo prišel nazaj – pa so stvari vedno uredili tako, da je bilo stranki všeč…
Saj bi lahko rekla kot predhodnice, ma ja, pejt nazaj, pa to ni rešitev, ker me to pojezi!!!
Vsak frizer, preden zaključi s frizuro, stranki pokaže VSE kar je naredil, tako da stranki da ogledalo, da se natančno in skrbno pogleda v ogledalu, spredaj, zadaj, ob strani. VSAK! Kam si gledala takrat? Pol ure je letala okrog glave s škarjami in zdaj praviš, da te NI postrigla, tam kjer si ji rekla, da naj te? ja, zakaj ji nisi rekla že takrat?
Zakaj pristanete na to, da vam naredi po striženju (90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk) fen frizuro, ki potem naslednji dan itak da ni več frizura…Jaz se vedno grem k frizerju samo postrižt in gledam kam, kaj in koliko striže, saj to počne na MOJI glavi!
Jao, ene ste pa res totalno neznajdljive!!! IN najbrž nisi prvič pri frizerju, kaj ne? To naj bo šola za naslednjič…
Če so lasje tanki, redki in ubogi, frizerka ne more delati čudežev in pika! Če ti jih postriže in malo oblikuje s krtačo, par ur bo o.k., naslednji dan pa ne bo nič. Vse pade dol in nihče ne opazi, da si bil pri frizerju. So pa frizerske usluge drage.Sama si naredim lepšo frizuro, kot mi jo naredi frizerka. Ko se mi ljubi, se navijem na klasične železne navijalke.
Če so lasje gosti in močni, ni težko narediti frizure.
Jaz nisem šla nazaj, ko sem po enem tednu oz. prvem pranju zares videla, kako zelo me je sfušala.
že v salonu je bilo jasno, da se je barva razlila in so prameni kar spacani, sem jo opozorila, a mi je potem en preliv čez napacala in prečo dala drugam. To je pojasnila s tem, da kar sem itak tako majhna, nimam kaj preče po sredi nositi.
Zakaj nisem šla reklamirat – zato, ker mislim, da bi bilo le še slabše. Škoda moje energije in časa, jo rajši ne vidim več. Frizerka se oglašuje kot izkušena z 20 letno prakso, nabasala sem jo preko Kuponkota. Pa lase mi je tudi skurla z 12{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} hidrogena, ker se ji ni ljubilo lepo počasi delati z 9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, kot vsem ostalim do sedaj. Zraven me je še zmerjala, da koliko las imam in kako veliko jo bo stal ta hidrogen. Sramota za branžo, ki ji tako ženšče dela škodo, a nosi in hvali se pa kot silen ekspert in komplicira, da glava boli. No, dobile boste pa kavico ali sok in pa masažni stol za hrbet,še nek biserček v lase. In pohvalila se vam bo, kako veliko otrok ima in kakšna gospodinja je. Naj se rajši nauči striči in barvati, ali pa opusti obrt. Srečen, kdor se jo je ognil.
Tam sem bila spomladi, vmes potem še pri dveh frizerkah in še vedno se šlamparija opazi kot spacana črta, sicer zdaj že na 12 cm dolžine las.
Ahhh, si smešna no – včeraj, ko je stopila iz salona je bila frizura tiptop – čez noč, ko popustijo “dodatki2, pa ko se zjuyraj morda z oprano glavo pogledaš v ogledalo, pa ni to to.
Avtorica, jaz bi šla nazaj – reklamacije morajo upoštevat, si za storitev lepo plačala, nisi bila poizkusni model ali zajec -če se bo debata razvila v to smer, kar tako povej- sicer tvojih las ne morejo nazaj zalepit, to je edina resnica, lahko pa škarje v roke vzame bolj zverzirana frizerka v tistem salonu in popravi, kar se popravit da, če je taprva bolj eksperimentirala. Avtorica, žal si padla v roke eni, ki nima dovolj kilometrine, ali pa nima trodimenzionalne predstave v glavi 😀
Sama pa vedno gledam koliko lasi je na tleh in kakšne dolžine…pa ji včasih kar med striženjem rečem, da lahko še malo skrajša.
Edino 1X mi je rekla, da me ne bo ostrigla, ker mi je delala frizuro in je rekla naj pridem drug teden po frizuri, da mi bo zastonj ostrigla. (sem šla na eno poroko…in tako kot mi je takrat naredila frizuro…res sem bila vesela…pa še vsak me je pohvalil…)
Imam zelooo podobno izkušnjo na sveže. Na zelo dolgih blond laseh v črno pobarvan 10 cm narastek. Rekla je “Malo bom postrigla” odrezala je 15-20cm. Lase je rezala 3 minute z mašinico za britje!!! Ravni Lašče so odrezani vi diagonalo in striž jo za kar nekaj cm. Akcijska cena 145€. Dobila naj bi pramene, preliv…. Svetovanje….nič od tega se ni zgodilo. Plačala sem v naprej!!!!! Dejansko pa sem bila samo zapolnitev praznega stola in na meni se je nekdo učil. Vse kar sem rekla da si ne želim da mi naredi mi je ona naredila!
pri frizerju z…., 11.12.2013 ob 18:49
Saj bi lahko rekla kot predhodnice, ma ja, pejt nazaj, pa to ni rešitev, ker me to pojezi!!!
Vsak frizer, preden zaključi s frizuro, stranki pokaže VSE kar je naredil, tako da stranki da ogledalo, da se natančno in skrbno pogleda v ogledalu, spredaj, zadaj, ob strani. VSAK! Kam si gledala takrat? Pol ure je letala okrog glave s škarjami in zdaj praviš, da te NI postrigla, tam kjer si ji rekla, da naj te? ja, zakaj ji nisi rekla že takrat?
Zakaj pristanete na to, da vam naredi po striženju (90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk) fen frizuro, ki potem naslednji dan itak da ni več frizura…Jaz se vedno grem k frizerju samo postrižt in gledam kam, kaj in koliko striže, saj to počne na MOJI glavi!
Jao, ene ste pa res totalno neznajdljive!!! IN najbrž nisi prvič pri frizerju, kaj ne? To naj bo šola za naslednjič…
A veš, da ne VSAak frizer pokaže kaj ti je naredil v torek sem bila v enem zelo reklamiranem frizerju vi ki, kjer delajo čudeže in spremembe…..in ne ne pokažejo ti kaj so naredili ampak samo hitijo slikati in si shranjevati slike na svoje telefone da se hvalijo kaj so naredile. Lase ti z likalnikom nakodrano, čeprav si rekel da ti niti cena ne uporabljaš ker skrbiš za lase, da niso uničeni. Ko se kodranje poravna pa ugotoviš da so kodrali zato da skrijejo vse napake striženja… Žal. Ko sem povedala da z frizuro in striženjem na mašini o namesto s škarjami nisem zadovoljna, je sledila užaljenost, in pripomba naj se poskusim striči s svečo… Nimajo vse frizerke vest in ne ni vsem mar za stranke.
Forum je zaprt za komentiranje.