Generali – izkušnje
Zanima me, ali ima kdo tule obvezno in kasko pri Zav.Generali in kake so izkušnje, če je prišlo do kakršnekoli škode.
Do zdaj sem imela polico pri Zav.MB, kjer so bili korektni, tudi pri kritju škode (menjava šipe in pa škoda na parkirišču) brez težav, zdaj pa razmišljam o menjavi, ker mi je pri maksimalnem bonusu Generali kar nekaj cenejši ob istih kombinacijah.
Pri Generali imam že vrsto let zavarovano stanovanje in tudi avto (obvezno in kasko). Na srečo prav veliko izkušenj s povračilom škode nisem imela, vsaj pri avtu ne morem napisati, ker nimam te izkušnje. So mi pa vlomili v stanovanje + 1x izliv vode in obakrat sem bila zelo zadovoljna z zavarovalnico.
Pri generaliju za obvezno avtomobilsko moraš pogledat, baje da nekako ne krijejo v celoti v primeru škode – ne vem. Sicer imamo pa z Generalijem dobre izkušnje, ko je bilo nekaj škode na strehi garaže zaradi vetra, so izplačali celo nekaj več kot sem navedel škode in sploh niso opravljali ogleda in ocene škode, ampak so bile dovolj posnete fotografije in kontakt po mailu.
Krije se škoda drugemu, če slučajno povzročiš nesrečo. In tu imajo baje neke fore in na račun tega nižje premije – ne vem pa ne, ker imamo sklenjena 4 različna zavarovanja pri njih, avtomobilska pa še vedno pri triglavu.
Jaz pa sem lani naredila ravno obratno iz Generali v Zavarovalnico MB, ker je MB imela veliko večji popust, neko akcijo al kaj…
V času zavarovanja pri Generaliju sem imela škodni dogodek, na meji se mi je v koloni en Italijan z enim velikanskim avtom kar precej zabil v zadnji del avtomobila. Ko sem se vrnila z dopusta, sem vse uredila v zavarovalnici, ki je izplačala popravilo, vse je bilo ok.
Forum je zaprt za komentiranje.