Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj se dogaja z Dalila Dragojević (Velić)

Kaj se dogaja z Dalila Dragojević (Velić)

Kaj se dogaja z miss Universe 2005 Dalilo Dragojevic, sedaj Velic?
Krozijo govorice, da se rada pohvali s torbicami, cevlji, oblekami, ki naj bi bili priznanih oblikovalcev, vendar so v resnici ceneni ponaredki, ki naj bi jih kupovala v Bosni. Prav tako se govori, da v njenem zakonu mocno skriplje. Slike pa prikazujejo, da je imela lepotno operacijo ustnic in oprsja, vendar je ta operacija ni polepsala ampak nasprotno. Kaj ji je tega treba? Razne lazi, bahanje s stvarmi, ki so v resnici FAKE…

koga briga

Prvič slišim zanjo.
In ja, neka miss universe izpred 8 let je res neka pomembna osebnost. In še bolj je pomembno, če ima original čevlje in torbice (čigave že?) ali zgolj ponaredke.

Mislim, enim je pa res strahotno dolgčas v življenju…

Kaj pa ta misica? Je že zbrala dokaze, da se šola na Medicinski fakultetti v Berlinu? Da je igrala violino v simfoničnem orkestru v Avstriji?

Jst dejansko vem kdo to je, ker je bila z Vrhnike, ampak nisem pa vedel da je postala pristašica plastičnih popravkov. Tistih par slikic ki sem jih našel na googlu me je čisto šokiralo. Sicer meni že prej ni bila ne vem kakšna lepotica ampak je bila vsaj naravna, zdaj zgleda pa kot tipična balkanska plastičnjakinja s pink TV-ja- Žalostno…Ženske ki gredo pod nož tako mlade so po mojem resnično malo “premaknjene” in verjetno totalno nesamozavestne.

to vas moti

bo dolgo! Zunaj je akcija za polnjenje ustnic in bomo navalile!!!

Dalila je en drek od ženske,dobr jo poznam samo se ona pravi da je nekdo a iskren rečeno ona je obična ženska kera je enkrat u življenju iz cipelica obula štikle in zdej ko sem ja faca.Drolja dobr je poznam ne živi fantastično ampak se dela da je princeza pa ni.

pojma nimam ko je ona..

živi in pusti živeti

Sm jo videl v dezurni lekarni enkrat, grda za kozlat, nos kot taliban, zdej jo pa srecam v fitnesu in je vedno full namazana, noge pa ma zelo kratke ampak se ima, da je najboljša bejba ever.

Kje je pa dandanes? Ali kdo ve zakaj je ni na soc.omr?

Sram me je, da se taki ljudje štejejo za Slovence

???

Koda zanima ena cefurka  ?

Zasebno je vredu punca. Bolj zadržana kot bi pričakovali. Bogato se je poročila, živi svoje življenje kot vsi mi.

Reklame se izvajajo v raličnih oblikah.  Embalaža je pommebna za primitivce. Nivo lepote se zazna, ko se razkrije duševnost.

Takih plastičnih Dubai pocestn… , pardon, influencerk, je internet poln. Škoda besed, na ven vse iste, na not še slabše.

Bila je zelo aktivna na druzbenih omrezjih .. ne vem cemu se je umaknila?
se tudi spomnim da je imela “vojno” z zvezdano ristic ..

kmalu po tem se je popolnoma umaknila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close