naravna kozmetika za obraz
Pozdravljeni!jez pa bi lepo prosila,če ve katera mogoče za dobro negovalno naravno kremo za obraz, zadnjo sem imela od biodroge in mi ni bila nevem kako dobra, sedaj pa imam od susanne melchiorsen vendar ne dolgo-nakih pohval za to kozmetiko nikjer nič ne piše prav, res bi rada eno dobro kvalitetno naravno kremo za obraz-starost 35 let,prosim,hvala…
Vsekakor od essentiq. Jaz jo uporabljam in kapo dol tej kremi, imam tudi tonik.
http://www.essentiq-cosmetics.com/store/2/Nega_obraza_{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BEensk.html.
Spoštovane dame.
Mislim, da je čas, da začnete uporabljati domačo kozmetiko, šele tedaj bote spoznale bogastva narave.
Pozabite muler, dm, itd …
Doma nimam niti ene kreme iz trgovine, kajti ne zaupam in verjamem ničemur kar piše na embalaži.
Za začetek preštudirajte direktive nalepk na produktu in vse Vam bo hitro jasno.
Kreme izdelujem sama, po lastnih ideja in željah, saj zaradi občutiljivosti ne more uporabljati drugih, niti šamponov in mil.
70g=4EUR za nego kože (obraz, roke, telo)
okolica Maribor
041722634 – napiši sms za več inf
S prijetnimi pozdravi,
narava
Jaz osebno uporabljam naravno kozmetiko Essens -zelo priznana Češka firma… Narošiš si lahko preko spleta… Tudi testerje in poskusiš, če ti ustreza… Imajo tudi naravne parfume… Dišave kot so Gucci, Hugo Boss, Lacoste, Chanel… Zelo ugodno za člane… Pa še provizijo dobiš, če dosti kupuješ in jo lahko porabiš pri naslednjem nakupu… Včlaniš se na http://Www.essens.si pod id sponzorja vneseš kodo 910010416 in kupuješ zelo ugodno… Če koga zanima več sandra.kalsek@gmail.com
Že nekaj let uporabljam le naravno zeliščno kozmetiko, poiskusila vse živo iz DM-a, Mullerja, a moram rečt, da sem še najbolj zadovoljna z izdelki slovenske firme herbio (imajo svojo spletno stran herbio.si). Zeliščna krema Pupa je naravnost sijajna (najboljše, kar sem odkrila v zadnjih mesecih), moji mešani koži paše tudi poleti, ko sem večino ostalih krem z znojem hitro odstranila z obraza, ta pa se hitro vpija, koža ni mastna, ampak mehka in lepo napeta.
Je mogoče še katera preizkusila njihove izdelke in ve svetovati tudi o ostalih kremah?
Jaz uporabljam že eno leto Herbfarmacy kreme. Imam zeloooo občutljivo kožo, alergijo dobim na vsako kremo. Te kreme pa so narejene prav za občutljivo kožo, prav z organskim certifikatom, da res veš, da ni noter nič škodljivih kemikalij, pa stvari ki dražijo. in od takrat nimam več težav. Zdaj se jih držim kot klop 🙂
Ker imam tudi zelo suho kožo, uporabljam za podnevi Just Face, zvečer pa Mallow beauty balzam (božanski!).
Kreme niso med najcenejšimi, ampak jaz jih ne zamenjam. Toplo priporočam, če iščete res dobre kreme; tukaj se jih dobi (via-naturalis.si).
Forum je zaprt za komentiranje.