Pogrešam nekoga
Vem, da mi ne morete nič pomagat, ampak moram malo potožit… Pogrešam nekoga…, mojega prijatelja, s katerim sva bila dolgo v odličnih (samo prijateljskih) odnosih. Najbolj ga pogrešam zaradi super klepeta, super debate, ki mi je ogromno pomenila… Zdaj sva zašla vsak nekoliko v svojo smer in se skoraj ne slišiva več… Nisem vedela, da lahko nekoga (ki ni tvoj partner) tako zelo pogrešaš… Sprašujem se, a je to že odvisnost od odnosa?
Hvala, ker se m se lahko vsaj vam potožila 🙂 Takoj mi je mičkeno lažje 🙂
Omenil mi je, da se sestaja z eno punco in se bojim, da bi kakršna koli “dejavnost” v zvezi s tem izgledala kot siljenje za jim… Zato se držim malo stran 🙁
Sem pa poročena in nimam drugega namena z njim, kot res samo prijateljstvo, ki je bilo super zaradi teh enkratnih pogovorov. Res, malokdaj srečaš nekoga, ki razmišlja skoraj enako, kot ti… Z možem se sicer razumeva, se pa v določenih stvareh tako zelo razhajava, da težko debatirava o nekaterih stvareh…
Sicer pa, verjetno ne znam dobro razložit vse situacije… Mi je pa res težko.
Drugače moram pa povedat, da sem vesela, če si je res našel pravo punco zase, ker si jo zasluži! Ampak ne bi rada izgubila najinega prijateljstva. Samo to je….
Forum je zaprt za komentiranje.