Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogrešam nekoga

Pogrešam nekoga

Vem, da mi ne morete nič pomagat, ampak moram malo potožit… Pogrešam nekoga…, mojega prijatelja, s katerim sva bila dolgo v odličnih (samo prijateljskih) odnosih. Najbolj ga pogrešam zaradi super klepeta, super debate, ki mi je ogromno pomenila… Zdaj sva zašla vsak nekoliko v svojo smer in se skoraj ne slišiva več… Nisem vedela, da lahko nekoga (ki ni tvoj partner) tako zelo pogrešaš… Sprašujem se, a je to že odvisnost od odnosa?
Hvala, ker se m se lahko vsaj vam potožila 🙂 Takoj mi je mičkeno lažje 🙂

eh ni odvisnost od odnosa, bi se pa jaz na tvojem mestu vprašal, če v resnici do njega ne čutiš več kot prijateljstvo…

Povej mu. 🙂 če sta izgubila stik, ga lahko obnovita ane.

Glede na to, da je težko naletet na osebo s katero resnično uživamo v pogovorih, se mi ne zdi nič čudnega, če ti to sedaj manjka in pogrešaš

zakaj ga ne kontaktiraš?

Omenil mi je, da se sestaja z eno punco in se bojim, da bi kakršna koli “dejavnost” v zvezi s tem izgledala kot siljenje za jim… Zato se držim malo stran 🙁
Sem pa poročena in nimam drugega namena z njim, kot res samo prijateljstvo, ki je bilo super zaradi teh enkratnih pogovorov. Res, malokdaj srečaš nekoga, ki razmišlja skoraj enako, kot ti… Z možem se sicer razumeva, se pa v določenih stvareh tako zelo razhajava, da težko debatirava o nekaterih stvareh…
Sicer pa, verjetno ne znam dobro razložit vse situacije… Mi je pa res težko.
Drugače moram pa povedat, da sem vesela, če si je res našel pravo punco zase, ker si jo zasluži! Ampak ne bi rada izgubila najinega prijateljstva. Samo to je….

Počakaj 3 mesece, da mine prvi šus. Potem ga kaj pokliči. Saj se bosta še družila- ne skrbi. Z mojim prijateljem je vedno tako…

ponavadi se taka moško-ženska prijateljstva malo oddaljijo in ohladijo, ko eden dobi partnerja – sploh na sveže. se bosta že še kaj slišala, sedaj je gotovo zaposlen z novo punco, mu ne morš zamerit 😉

Taka prijateljstva so aktualna, ko še nimaš svoje družine, se veliko družiš in imaš kar nekaj prostega časa. Ko imaš majhne otroke nimaš časa niti zase in za svojega partnerja kaj šele za nekega frenda.

avtorica posta….sama sem copy- paste tebe! Imam namreč enako težavo, povsem enako. Le da je od takrat minilo že 2 leti, in ga še vedno močno pogrešam. Mislim, da nikoli ne mine…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close