Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljša Kitajska restavracija v Ljubljani??

Najboljša Kitajska restavracija v Ljubljani??

Pozdravljeni!

NE hodimo jest v restavracije, razen res izjemoma. Včasih greva z možem na večerjo v že znane preizkušene restavracije, z otroki pa res zelo, zelo malokrat, ker sama rada, veliko in dobro kuham iz izbranih sestavin…

Otroci si želijo iti v Kitajsko restavracijo. In ker se bliža december bi morda res šli vsi skupaj en dan na kakšno dobro kitajsko pojedino.

Problem je, ker sem bila nazadnje res doooolgoooo nazaj v Kitajski in to v tisti, ki je nekje na kocu Ižanske..( ime sem žal pozabila ), še prej pa sem hodila v “Kitajski zid”, ki je bil ( ne vem če je še ) v Šiški na Cesti ljubljanskih brigad.

Ker je tega že zelo dolgo in je vmes “zrasla” sigurno že kakšna nova, me zanima katera je res dobra? Preverjena, hrana okusna, kvalitetna…??

Pomoč prosim, ker vem, da vas je tudi nekaj takih, ki to sigurno vesete iz prve roke…

Hvala za info in pomoč!!

LP

V Mladinini rubriki Konzum (poišči na netu) je bila nazadnje zelo pohvaljena tista v Dravljah.

Pred tem pa še Hong Kong v Kamniku (smo sprobali, res dobra, čeprav nisem ravno ljubitelj Kitajčkov), ampak sem zadnjič slišala, da so jo zaprli, je pa še ena od istih Kitajcev v Mostah pri Komendi, tudi zelo pohvaljena od znancev.

Zelo rada zahajam sem: http://www.cesarsko-mesto.si/index.html
Zadnjič sem tam celo srečala našega aktualnega predsednika 🙂

Zelo priporočam.

Tudi jaz priporočam Cesarsko mesto. Zame daleč najboljša v Lj.

definitivno Hong Kong 2 v Mostah pri Komendi, se splača odpeljat do tja.

ta v dravljah je ok, sam mi smo bili parkrat zdej kr mal razočarani … ne tolk nad hrano, kot nad postrežbo in odnosom …

drugač hrana v teh restavracijah itak nima veze s tisto na kitajskem 🙂

Daleč najboljša je Hong Kong2 v Mostah pri Komendi. Ista šefica kot tiste danes zaprte v Kamniku (tam so bili v najemu in ni bilo možnosti širitve/nakupa nepremičnine). Se splača zapeljati teh 20 km severno.

No ja. Malo jo ima pa že, se ti ne zdi?

Hong Kong 2 v Komendi. Odlično.

No ja. Malo jo ima pa že, se ti ne zdi?[/quote]

glede na to kaj sem tam jedla … ne, nima lih 🙂

So se v zadnjem letu precej pokvarili, kar se okusov tiče, ni več tako kot na začetku – odkar so zaprli svojo prvo enoto hong Kong 1 v Kamniku, je postal Hong Kong 2 preobremenjena krmilnica. Jedi niso več tako odlične, kot na začetku – pa čeprav so isti lastniki.

Npr. riževi, ostali rezanci so bili od začetka tako lepo čvrsti, kot morajo bit, v zadnjem letu ko smo 3x bili tam so bili taki “prekuhanI”. Tudi jedi s piščancem in govedino so take bolj preveč “prekuhane”, presluzaste, kot so bile na začetku – se opazi razlika, zelo.
Sicer se testenine nikoli ne kuhajo sproti v kitajskih, se na zalogo, tako kot riž v parilnikih, ampak vseeno okus ni več tako odličen, kot je bilo na začetku. Mogoče je nadzor nad voki prevzel drugi kuhar?

Zagotovo Cesarsko mesto je številka ena, nato pa Kitajski vrt v Dravljah.

Je pa res, da je strežno osebje v Komendi dosti bolj prijazno, kot tisto v Cesarskem mestu ali pa v Dravljah – v Dravljah so dostikrat precej robotizirani, hladnih obrazov, brez nasmeška na obrazu.

No ja. Malo jo ima pa že, se ti ne zdi?[/quote]

glede na to kaj sem tam jedla … ne, nima lih :)[/quote]

No ja. Glede na to, da sem vsako leto vaj 1x tam, se pač ne morem strinjat s tabo. Kaj si ti jedla ne vem. Vsekakor se pa tudi hrana, ki se je v naši restavraciji, dobi tudi na kitajskem. Poleg vsega ostalega kar ponujajo…

Ravno danes zopet bili v Cesarskem mestu. Okusno.

Tudi jaz in moja družina hodimo v Cesarsko mesto. Smo probali tudi drugje, a nam je ta najboljša. In tudi jaz sem kak mesec nazaj tam srečala našega predsednika (v trenirki) 🙂

Še ena za Hong Kong v Mostah pri Komendi.

Oni so najboljši!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close