Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šarlatanstvo-Črna magija

Šarlatanstvo-Črna magija

Ali ste kakšni med vami že imeli kdaj opravka s šarlatankami-ampak črnimi ? V glavnem šarlatanstvo furajo ženske-šarlatanke ? Prav tko da bi vam zaradi predrznosti ki jo premorete pogrozila kakšna ?

A tebi je jasen pomen besede “šarlatan”? Ker mal se mi zdi, da ne….

Tisoč krastač, netopirjev prgišče,
naj se ti radio zatakne na postaji- Ognjišče

Šarlatani so slabi ali šarlatanke tud !
Te slabe mislim? Pa mi je jasno, precej bolj kot si mislite oz. misliš ! Šarlatanom samim je še bolj jasno.

Ni se mi zataknilo na postaji Ognjišče. Ne deluje, nisi ta pravi !

Lej, šarlatan je goljuf oz. slepar. In šarlatane imaš na vseh področjih, to ne pomeni, da je nekdo, ki se ukvarja s črno magijo, šarlatan. Če bi bil, bi se mu tista magija hitro obrnila in bi jih dobil po glavi. Samo toliko, da razčistimo 🙂
Drugače pa ja … poznam to, poznam gospo, ki se s tem ukvarja, poznam tudi žrtve tega … kar hude zadeve …

Ni se mi zataknilo na postaji Ognjišče. Ne deluje, nisi ta pravi ![/quote]

🙂 očitno ni dobra luna

Res me zanima, zato ker se o tem ne govori, po mojem mnenju je pa tega precej.

A misliš da je blo žrtev več ? A veš men se zdi da to ljudje ne verjamejo . Men so enkrat v bistvu dve “starejši baburi” pogrozle. pa da ne boš mislil(a) je blo na takem prostoru in kraju, med takimi ljudmi da si ne bi mislila. Ni blo v eni zakotni luknji. Lahko spregovorim šele zdaj ko je minilo tolk let.
In upam, da mi ne visita več za ritjo.

Mislim, da se o tem ne govori dosti, ker tudi ljudje, ki vedo, da so žrtve črne magije, ne upajo o tem spregovoriti, ker večina ljudi v to pač ne verjame, dokazat pa ravno ne moreš.
Nekateri pa morda sploh ne vedo, kaj jih je doletelo.
Na zunaj se ne vidi nič, človekova psiha gre pa v franže in posledično kvaliteta življenja. Ampak če si psihično močan človek, se da tudi tega rešit.

Šarlatanov je na tem področju ogromno,tako kot na vseh področjih,pač ljudje so našli tržno nišo za hitri zaslužek.Tisti pravi magi (tako črni kot beli)se skrivajo,se ne izpostavljajo,se ne oglašujejo in največkrat ne delujejo za druge ampak zase in redke izbrance .Poznam eno osebo,nikoli nebi rekli ,da se ukvarja z magijo,nikoli res.Z ničemer ne izstopa in nima strank,ker se ne ve za njo.Šarlatani so tisti,ki obljubljajo,da te lahko rešijo črne magije,ki jo je naredil nekdo drug za denar,kar pa ni res.Tega te lahko reši samo tisti,ki je to storil in nihče drug.Resnični magi le posredujejo zate,torej stopijo v kontakt s tistim,ki je magijo povzročil in ga prosijo naj jo prepošlje(največkrat črni mag ugodi belemu in obratno) in to je ta učinek vrnitve naročniku-nekateri to imenujejo tudi kar daješ to dobiš.Črni in beli magi niso sovražniki ampak sodelavci.Črni ali beli mag je le opredelitev recimo kot zdravnik in patalog,oba imata med.fak. ampak eden dela z živimi in jih zdravi,drugi pa samo preiskuje mrtve saj mrtvega ne mores več zdraviti.Se pravi ,oba imata isto znanje,ki služi v različne namene.
Pri nas v SLO. jih je peščica,morda skupaj 3je,ki imajo skrita znanja,vse ostalo so prevaranti,amaterji(ti naredijo največ škode) ali zaslužkarji.
Veliko ljudi ima tudi psihične težave ali pa so pretirano vraževerni in povsod vidijo uročenost,ampak tega je zelo malo v resnici.
Znaki niti najmanj niso to kar navajajo neke šarlatanke in šarlatani npr. glavoboli,izbruhi jeze itd..
Znak je le eden in to je smrt.

Znaki kot jih navajajo šarlatani pa pomenijo le,da se je nekdo igral z entitetami,nekdo ki nima primernega znanja in prav vsaka entiteta ima svojo šibkost-neplodnost,jeza,strah ,norost,pataloška zaljubljivost itd.. in to se potem odraža na uročencu-npr.kar na enkrat nekdo zapusti familjo in se čez noč zaljubi v neko xy osebo za katero mu prej sploh ni bilo mar,potem je pa kar smrtno zaljubljen in vsi govorijo kako se je spremenil in da se mu je kompletno zmešalo.Entitete hrepenijo po telesnosti,rabijo telo,da izražajo čustva,da lahko okušajo hrano in spolnost itd..in prav šarlatani jim odprejo pot.
Vendar to ni magija,to je le igračkanje ljudi,ki so nepopolno ali celo napačno poučeni in se grejo magijo.
Ja tega je pa ogromno,vendar to ni magija.
Pravi magi to nevšečnost z entitetami uredijo tik tak,vendar ljudje jih ne poznajo in tudi oni nočejo,da ljudje poznajo njihovo skrivnost,zato je toliko zmešnjave na tem področju.Ljudje iščejo pomoč in hodijo od enega do drugega prevaranta ,na koncu pa ostanejo brez prebite pare in z novim problemom,ki se mu reče dolgovi.

Sem kar psihično močna oseba. V fizični kondiciji sem bila takrat ko so mi grozili. So pa hotel kar malo namigvat da sem nora, celo ženska, ki z zadevo ni imela nič skupnega, samo grožnje so se dogajale v prostoru,ki je bil v lasti te gospe, ki je s to “black conection” potegnila.
Me je pa pol presenetlo kako so mi pa prjateljice vse verjele. Izgleda da v stvari nisem verjela edino jaz ?
No ampak zdej po osmih letih smo se pa s prijateljicami zaradi njihovih družinskih obveznosti kar odtujile. Imajo vse po par otrok, tko da res nimajo časa. In mene občasno še mori spomin na “grde dame-zlih namenov” .

Kaj se je pa zgodilo tem osebam, ki jih ti poznaš in so žrtve,če lahko vprašam ?

Sem Reiki mojstrica in sem med mediacijo doživela, da je k meni prišla neka temna itentiteta, ki mi je slabo hotela, bila je grozljiva, pretila mi je. In res mi je takrat šlo slabo. Kar spiralno so se mi stvari odvijale navzdol, vse je bilo narobe.
Sama sem očistila hišo, strah pri sebi premagala, naredila ščit pri sebi (in domačih). In zadeva se je uredila. Nisem verjela, dokler to nisem doživela. Predvidevam, da mi je nekdo slabo hotel. A ljubezen premaga zlo, dobro premaga zlo.

Prav vse entitete so temne,ne obstaja nekaj čemur bi rekli bela entiteta.Nihče ti ni želel slabo,privabila si jih sama s svojo energijo(če se ukvarjaš z reikijem moraš vedeti,da se v tebi kopiči morje negativnih energij,ki jih dobiš od drugih skozi dlani,ker ti daješ dobro in skozi dobro se včasih prikrade zlo) in tudi sama si jih napotila drugam,brez da bi se tega zavedala.Ta ista entiteta je nasal gostitelja,ki se hrani na njem(odvisno kaj je njena šibkost,ta šibkost se odraža na nekom).Naredila si napako,entiteto moraš poslati v zemljo,določiti ji moraš natančen cilj,kam naj gre-temu se reče ječa,prostor kamor meso ne more vstopiti in entiteta ostane tam večno.Ta ista oseba ,če bo imela srečo bo nasla amaterja,ki jo bo poslal nazaj-ugani kam,ker drugam je ne more.Prvi prideš ,prvi melješ.
Entitete ne hrepenijo po dušah,da bi ti ukradle dušo,ker dušo že imajo,hrepenijo po telesnem,torej po telesni in ne duhovni energiji,saj je njihova duhovna energija veliko bolj močna od človeške.

Hvala za odgovore ! Mogoče jih bom pa nekoč dokončno pregnala-črne “šarlatane” oz. lahko tud da so beli samo zame zagotovo ne.

Obe ženski sem kasneje še videvala;obe sta leteli ko sta me videli; za eno sem uspela izvedet kdo je ;
je bila sodelavka neke sorodnice al kaj ko sorodnice že od takrat ko sem se s to “šarlatanko” srečala ni nič kaj dosti na obisk prišla-v 11 letih je prišla le enkrat;dva dni pred poroko na katero nisem bila povabljena. Pred tem pa smo se dobivali na družinskih pogostitvah parkrat letno.

Druga šarlatanka mi je iz Mercatorja potegnila tako hitro, da ji nisem mogla sledit.

Tretji mo;ški pa jim je bil trn v peti; močen in črn kot sam hudič; nagonile ga packe name, da ga bom jaz pokazala policiji in še kam in se sama brez njihovih znanj “garbala” z njim, v slogu:
Kjer se prepirata dva tretji dobiček ima. One imajo mir pred njim, jaz pa “satana” nad sabo.

Grozili obedvi ženski, potem sta skušali vso krivdo zvalit zgolj na enga moškega, ki je zagotov ta najbolj sposoben med njimi. Potem se packi umaknili, Ko sem eni med njima pogrozila , da jo bom dala v časopis in si dobila orožje ter jo čakala in ustrelila, se je “babnica” skrila in je ni več med živečimi.. Izkoristila me s sodelavko skupaj, da je lahko pokazala na tega najmočnejšega in njunim interesom nevarnega človeka. Za rajo pa ju ne skrbi.
Obe verjetno nekdanji uslužbenki države (za eno sem prepričana).

Prav vse entitete so temne,ne obstaja nekaj čemur bi rekli bela entiteta.Nihče ti ni želel slabo,privabila si jih sama s svojo energijo(če se ukvarjaš z reikijem moraš vedeti,da se v tebi kopiči morje negativnih energij,ki jih dobiš od drugih skozi dlani,ker ti daješ dobro in skozi dobro se včasih prikrade zlo) in tudi sama si jih napotila drugam,brez da bi se tega zavedala.Ta ista entiteta je nasal gostitelja,ki se hrani na njem(odvisno kaj je njena šibkost,ta šibkost se odraža na nekom).Naredila si napako,entiteto moraš poslati v zemljo,določiti ji moraš natančen cilj,kam naj gre-temu se reče ječa,prostor kamor meso ne more vstopiti in entiteta ostane tam večno.Ta ista oseba ,če bo imela srečo bo nasla amaterja,ki jo bo poslal nazaj-ugani kam,ker drugam je ne more.Prvi prideš ,prvi melješ.
Entitete ne hrepenijo po dušah,da bi ti ukradle dušo,ker dušo že imajo,hrepenijo po telesnem,torej po telesni in ne duhovni energiji,saj je njihova duhovna energija veliko bolj močna od človeške.[/quote]

Ženske, ma kaj ste zdrave? Da ne gre slučajno za kakšno psihično bolezen – to me spominja na privide – halucinacije!

Entitete ne hrepenijo po dušah,da bi ti ukradle dušo,ker dušo že imajo,hrepenijo po telesnem,torej po telesni in ne duhovni energiji,saj je njihova duhovna energija veliko bolj močna od človeške.[/quote]

Ženske, ma kaj ste zdrave? Da ne gre slučajno za kakšno psihično bolezen – to me spominja na privide – halucinacije![/quote]
A veste kva guspa Katoličanka; s takalim foram so stare komunistične šarlatanke futrale boge pridne in res pobožne punce; taprv so jim glasove ustvarle pol so jih terale v Polje z zdravili nafutrat, pol so jih kao bolne revce iz služb steral.Nakar so stare komunistične šarlatanke na mesta pobožnih in pridnih punc sterale kašne svoje priviligirane partizanske scrkljančiče in takale baba ki tole trd je nč druzga kot podpora “komunizemšarlanatizmu!
Če bi ne vladale stare komunistične sile bi na državi bando takih ogabnih ŠARRLATANK IZSLEDILI IN BI ZA SVOJA DELA MORALE MATERIALNO ODGOVARJAT .Že to da si upate namigvat na halucinacije je dost zame motiva da poiščem takop coprnico in jo steram.

Ženske, ma kaj ste zdrave? Da ne gre slučajno za kakšno psihično bolezen – to me spominja na privide – halucinacije![/quote]
Jaz sem čisto zdrava, brez skrbi 🙂 Kot Reiki mojstrica pa lahko bolj zaznam tisto, kar ni vidno 5 čutilom. Nič bati, sem čisto prizemljena, mogoče še preveč 🙂

Pri meni se je takole zgodilo. ženska je prišla v fitnes v katerega sem hodila, se spravila na stezo poleg moje, si naštimala hitrost čisto počasno, vzela v roke eno revijo in pričela hodit,gledat v revijo in zraven nekaj piskat in govorit kot bi sama sebi govorila oz. kot nekakšno govorjenje s trebuhom. Nisem mogla verjet lastnim očem. Ampak ljudi tisto uro res ni blo kaj dosti tam. Potem je zapiskala proti meni naj grem ven, ker da tu ni zame.
Nisem mogla več nadaljevat s tekom tam poleg, ker je bila v glavo tako močna, da sem lahko edino odšla.Dobesedno me je odpeljala ven. Jezna sem po nekaj dneh prišla nazaj, potem so za grožjo uporabili tretjega(moškega)-da o njegovih grožnjah ne govorim,mi normalen človek niti verjel ne bi.
Še neka druga ženska,tudi “piskalka”. še čez kakšen teden približno nekaj takega piskala. O razpletu naprej ne bi preveč, ampak se dogajajo take stvari. Ti dve piskalki se nekako usmerita v človeka in mu gresta lahko v možgane. V “glavi lahko ustvartita glasove, ki so zelo moteči”. Bi marsikdo lahko zaradi njih k psihiatru hodil in bi mu pripisali tudi shizofrenijo in razne druge bolezni, da o tem, če imaš neko službo in moraš delovno mesto prepustit nekomu drugemu,…..a ne. Ni ravno mobing ampak delajo očitno tudi to. Za povrh si ne morte mislit med kakšnimi ljudmi se mi je to zgodilo. Šok.
No in obedve sem kasneje še srečala in obedve letita kot nori, če me le opazita.Pa mislim da si nista v sorodu, si nista nič podobni. Lahko da sta bili obedve kakšni sodelavki+ moški,ki pa je najhujši vmes. Samo kaj pa “če en dec prot takim dvem babam ko ga sterata” na eno tako. Al pa umakneta kot želita. In da ne boste mislili, moški niti ni en čudaški samotar in poglobljen vase. Ne frajer ima “svojo”, ki sem jo sicer tud videla, je tud zahajala na fitnes….ne vem kako ga prenaša.
Tole ni čist nobene bele čarovnije, kaj pravite. Mi je tista Katoličanka med komentatorkami, prav sumljivo izpadla. Halucinacije,…..a dejte no ? A ste jih že kakšni predpisali, tukajle vam je pa spodletelo ?

Šarlatanka, lažnivka in prevarantka Mateya Triglav iz Esenca vesolja. Polna sama sebe, vzvišena, arogantna in mahnjena na zaslužek. Gre se neko poduhovljeno osebo, v resnici pomilovanja vredna in patetična. Že izgleda grda, zavaljena kugla. Ego na vrhuncu, večvrednostni kompleks, ki seveda pride iz manjvrednostnega kompleksa. Čim dalj od nje, spulila vam bo zadnji evro, dobili pa boste mačka v žaklju. To so ti “duhovni ljudje”, ki imajo blazno težnjo biti pomembni in ti to dajo tudi jasno vedeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close