Kdaj nakazilo nadomestila z zavoda za zaposlovanje
Ali se denarno nadomestilo iz Zavoda za zaposlovanje izplačuje za tekoči mesec ali za pretekli mesec?
Imam že odločbo za trimesečno denarno nadomestilo z dne 11.11.2013 in me zanima ali jo bom prvič dobila v novembru ali decembru? Denarno nadomestilo pa je za čas november, december 2013 in januar 2014.
Hvala za odgovor.
Odvisno od kdaj do kdaj je priznana pravica. Moja je od 15.09. do 15.12 (in dobim upam da res izplačilo danes za 15 dni septebra in cel oktober). Izplačilo je za nazaj.
Je bila pa odločba narejena v oktobru, tako da bo izplačilo novembra – no javim če bo. Če je tvoja narejena v novembru, bo verjetno celotno izplačilo za nazaj v decembru??
Lep pozdrav…
Mene pa zanima,kdaj bom dobila nakazilo nadomestila iz zavoda…namreč 21.7.2014 sem oddala vlogo,saj mi je 20.7.14 prenehala porodniska…za 10 dni sem dala vlogo,saj se nisem izkoristila 6mesecev nadomestila…s 1.8.14 sem se ponovno zaposlila…odločbo dobila,da mi pripada pa sem dobila 15.9.14,da sem upravicena od 21.7.14 pa do 31.7.14 polno nadomestilo…s 1.8.14 pa do 31.12.14…pa za polovicni cas,saj srm tudi zaposlena za 25 ur…sedaj pa me zanima,glede na to,da je 24.9.14…pa se nic nisemprejela,kkaj bom v mesecu oktobru dobila za vse tri mesece ali kako…zdi se mi namrec,da je to prava katastrofa,da toliko cakas na svoj denar…
Hvala za odgovor
Forum je zaprt za komentiranje.