sibirska čaga – je kdo … ?
Pred kratkim sem zaključil 40 dnevno obdobje jemanja te Sibirske čage ( v prahu ) kot vem naj bi ta napitek deloval predvsem preventivno v nekaterih primerih obolenja pa zdravilno, jst sem jemal preventivno glede na moja leta (72) me jutri lahko kaj zadane v izogib temu sem začel piti Čago, nekih bolezni nimam niti sem jih imel tako, da ne morem potrditi učinkovitost ali škodljivost tega napitka, res pa je, da v zimskem času nisem imel nobenih zdravstvenih težav v smislu, prehlada, gripe, vročine ali slabega počutja skratka nobenih zdravstvenih težav, jemal sem Čago v prahu, vsak dan polno čajno žličko v mlačni vodi zvečer, malo zagreni, jst sem jo kupil po spletu od firme Natures, cena je sprejemljiva 12€ za 125g kupil sem dve dozi, ki sta ravno dovolj za eno polno kuro jemanja, kot vem stranskih učinkov nima njena zdravilna učinkovitost pa kot berem po raznih portalih je kar učinkovita.
Micra, 15.11.2013 ob 02:07
Brez veze, samo denar se stran meče, pomaga nič.
Ni res, za določene stvari res pomaga, tako kot zelišča.
Pa kot je ena napisala, jaz poznam človeka, ki bi mu tudi mogli odrezati jetra, pa si jih je s čaji popolnoma pozdravil. Vsaj dobri dve desetletji je od diagnoze, njegova jetra so še danes bp.
Pozdravljeni, ali veste kaj več o tem človeku, kako je doziral in ali je kaj kombiniral.
me zelo zanima za mojega očeta, ki ima isti problem z jetri.
če mi lahko pomagate me prosim kontaktirajte: katya.hjar@gmail.con
Hvala!! Katja
Forum je zaprt za komentiranje.