Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj boste danes večerjali?

kaj boste danes večerjali?

…jaz še ne razmišljam 🙂

Pred spanjem je brez veze jesti. Pa še obesi se na rebra.
Nekaj drugega pa je, če imaš morda nočno službo.

se strinjam 🙂
sploh, če greš spat po cik-caku in klužah 😉

a čakaš ne? [img]http://www.skype-emoticons.com/images/emoticon-00136-giggle.gif[/img]

ok saj ni čudno da je toliko debelih ljudi če tako pozno večerjate
mi obvezno pojemo večerjo do 18 ure, potem pa konec z hrano do jutra

dva piškotka, pa čajček, linija pač,,,

Jaz večerjam ob 20h, je pa res da jem samo večerjo.
Nisem debela 🙂

Sem že- lahko porovo mineštrco in dve pesti kostanjev. Njami.

golaž s polento

Makaronovo meso, pesa.

V naši družini ni nobenga predebelega, je pa res, da veliko športamo.

Mi, mi, mi. Kdaj greste pa vi spat? Jaz običajno delam do treh, včasih do štirih. Če večerjo pojem ob šestih, sem ob treh prekleto lačna. Obveznosti imam pa čez dan tako veliko, da sem srečna, če uspem do treh, štirih skuhati kosilo. In ne morem dve uri po kosilu jesti večerje.

V naši družini jemo ob 20, 21 ali celo ob 22. Vsi smo suhi. Verjemi ali pa nikar, to je resnica. Imamo pač takšne gene, ki jih večina nima.

jogurt z musliji

Ravnokar pojedla krožnik prebranca in dva francoska rogljička. Malo sta se mi zažgala pa nič ne de. Pred tem sem pa mlatila po bonbonih maoam (sem šla prav pogledat, kako se jim reče), še pred tem pa je bilo na sporedu jabolko, zjutraj enkrat.
Zdaj sem žejna in grem dokončat odprt mošt.

Ker se cenim.

Jogurt z mueslijem, par mandarin in košček gibanice.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

pohane buzerone in na zelo na tanko narezane blesave samice

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ves dan, no od štirih naprej, po malem hodim v kuhinjo in pikam v mesno solato na moj način (govedina iz juhe, fižol, sir, posebna salama, čebula, trdo kuhana jajca), zdejle sem še en toast z maslom, pa dva viskija sem spila….;)

Jedli smo že …pred tremi urami. Tortilje z zelenjavnim nadevom. Solata iz paradižnika, paprike, rukole in oliv.

spekla sem jabolčni zavitek in skuhala zimski čaj

Jaz sem pa eno jajce ocvrto na oko s toplim kruhom in prej sem se en Snickers. Pa grozdje je dobro zmanjkalo sedaj zvecer.
Sam jaz mojemu telesu nisem poveda, da naj bi se redila, ce bom jedla zvecer in tega ne ve in se zato ne redim.

Malo ajdovega kruha z orehi, koscek sira in paradiznikovo solato z veliko cebule (paradiznik se domac, cebula pa itak).

Do kdaj delate, da lahko jeste večerjo najkasneje ob 18-ih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close