Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaščita čevljev

zaščita čevljev

S čim premazati čevlje, npr. usnjene , da ne bodo vpijali vodo. Hvala in lp.

Kupila sem, mislim da v Yello eno tako fajn mastno kremo, so mi tam svetovale in deluje. Čevlji so prestali tudi skok direkt v lužo iz avtobusa. Mam rajš kreme kot sprej, dlje drži.

S špehom od pršuta.

Samo, potem gre cela procesija vaških mačk za teboj.
Problem pa nastane, če to še zavoha en bolj sestradan cucek, s kosmatim karakterjem.

Samo, potem gre cela procesija vaških mačk za teboj.
Problem pa nastane, če to še zavoha en bolj sestradan cucek, s kosmatim karakterjem.[/quote]

he he …. to sem tudi jaz pomislila, sam za današnje mačke bi si mogel šuhe s whiskasom namazat 🙂
sicer pa ima brklc prav, moj oča pravijo, da so mešali mast in saje za mažo ;))))

Impregnacijski sprej. Kar nekaj jih je na trgu.

[/quote]

He he …. whiskas ja.

Vem, da ima brklc še kako prav. Dale so mi pa misliti tiste primešane saje. Najbrž kamuflaža za blatne šuhe. Pač, da jih ni bilo treba prej očistit. [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/a010.gif[/img]

Današnji štirinožci z repom ne trzajo na meso in njegove dišave. Še viskas in podobno mora biti pravega okusa. Sem zadnjič skoraj podlegla izložbi in vstopila v novo pasjo pekarno Hov hov na Nazorjevi. Okusi za pse, da se ti zmeša. 😉 Za vsakega in za vse priložnosti nekaj.

Ja, dobijo se razne maže za čevlje. Pa presušit jih moraš vedno.

Pomagajo pa nič…

Za gladko usnje je najbolje impregnacijska krema, za vso ostalo obutev pa je sprey, ker sprej poteka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close