Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko dobite nadomestila za 3.kategorijo invalidnosti

koliko dobite nadomestila za 3.kategorijo invalidnosti

Koliko dobite za 3. kategorijo invalidnosti ?

To je pa čist odvisno. Vsak dobi drugače. Odvisno od tega katerega leta je postal invalid,(star in nov zakon) na koliko plačanem delovnem mestu je pred invalidnostjo delal, pa sedaj ne more več itd…več dejavnikov.
Tko, da si samo cifra nič ne pomaga. Ali si in samo zgolj radovedna?;)

Mene tudi zanima, koliko dobite. Moja soseda je imela nekaj let delovne dobe in na osnovo depresije dobi 360 eur. Zanima me kako je z ostalimi, čisto tako 😉

poklicna bolezen, 20 let del.dobe, fizično delo, majhna plača, znesek iz ZPIZa 380 €

denarja , da komaj porabiš. Sramota!

Dobro jutro, Afrika!

Delovni invalid, delovne dobe 37 let, trenutno še akontacija 220,00 eur/mesečno.
Čakam na končno odločbo.

107 EUR , 36let delavne dobe, dodatek samo dokler si v službi

eno je dodatek, ko si še v službi (praviloma nižji zneski), drugo pa je nadomestilo, ko si brezposlen in čaakaš na ustrezno delo….(tudi ni bogatija)

upokojena za 4 ure 180€

3.kategrije,začasno upokojena 4h-delavni invalid,21 ler delavne dobe-230 eur
ponovno v fazi zdravljenja

Jaz jih dobim pa kar 312 eur:)))) Za 4 ure iz spiza, potem pa še plača in dodatki, tako, da je kar ok:)

Vitaminu kake ima pravice na dohodek.lep pozrv

Pošiljate da ispuni papir

5 let pred penzijo sem dobila za 4.ure invalidske ( 3.kategorija) malo manj kot pol plače.Pol pa 10.v mesecu.Če sem sestavila, je bilo 100 evrov manj….delala sem pa samo po 4.ure.Takrat sem imela 1250 evrov plače…Potem sem dobivala 1150 skupno…Nekaj takega …To je bilo leta 2016….

Pošiljate papire na tlicvevu 20 Marbor

pošiljate papire da ispuni na tolcvuvu 20 200 marbor

Ne morem verjet kakšna razlika. Jas dobim iz ZPIZ a 270 eur za 4 ure. Sedaj sem v postopku za I kategorijo. Kako to sploh računajo a po plači, ali tudi delovna doba? Vem da sva šla s prijateljem istočasno v invalidsko on III. Kategorija z omejitvami 350 eur, jas III. K 4 ure 270 eur. On ima majn delovne dobe kot jas. Nič mi ni jasno.

Odgovor na objavo uporabnika
Za 4 ure, 04.06.2024 ob 08:51

Ne morem verjet kakšna razlika. Jas dobim iz ZPIZ a 270 eur za 4 ure. Sedaj sem v postopku za I kategorijo. Kako to sploh računajo a po plači, ali tudi delovna doba? Vem da sva šla s prijateljem istočasno v invalidsko on III. Kategorija z omejitvami 350 eur, jas III. K 4 ure 270 eur. On ima majn delovne dobe kot jas. Nič mi ni jasno.

Prebrat odločbo seveda ni tako težko, tam vse lepo piše. Imaš pa tudi na spletu obrazloženo vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close