Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kdo je oče njenega otroka

kdo je oče njenega otroka

[youtube]S4_mVKGfXPI[/youtube]

Pa kad se mora nije teško:)))…za brašno i to, ahahahahahaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

kdo je naredil Matica Alenki Jeraj?

Dober dan, žalost!

Ne sodimo, da ne bomo sojeni!

Zelo dober pozitiven odziv samo lahko rečem kapo dol pred teboj 🙂

Ni smešno. :((

Pa kaj to eni cele dneve na netu visite in nabirate take prispevke??? Ker jih mal tu mač tle gor, en bl odbit od drugega.

Meni se ženska smili – k sreči jaz pojma nimam, kako zgleda,če nimaš deci zjutraj kaj na krožnik ali v usta dat. Bla sem ravn tolk po Srbiji, Bosni, da vem, da se vam in nam sanja ne, kaj so prestale ene ženske… Blagor mu, kdor se ne spotika ob druge!

Res žalostno.
Podpis!!!

Meni se ženska smili – k sreči jaz pojma nimam, kako zgleda,če nimaš deci zjutraj kaj na krožnik ali v usta dat. Bla sem ravn tolk po Srbiji, Bosni, da vem, da se vam in nam sanja ne, kaj so prestale ene ženske…

Zakaj se ti Alenka Jeraj smili? Ona sedi na denarju, je dolgoletna poslanka v parlamentu, tako da kljub nedokončanemu študiju vleče dobro plačo. In kaj ima ona zveze z Bosno?

Otroka ji je pa naredil Andrej Šiška. Zelo pameten moški.

Šiško? Ta, ki je v zaporu?

Državna tajna? Zakaj skriva?

Saj je videti samozavestna …:)

A res? Zakaj je pa to državna tajna? Tako se reče, če nihče ne ve.

Pa saj ni ravno lepotica. A ni brez posebne izobrazbe?

Gimnazijski maturant je že vsak … pa neka neugledna visoka šola … Kdo razume? Ali ime tako visok IQ?

Odgovor na objavo uporabnika
Monovci ali morda vi veste, 12.10.2013 ob 14:47

kdo je naredil Matica Alenki Jeraj?

Malo poglej po ožjem rukovodstvu v SDS. Saj jabolko ne more pasti daleč od jablane…

A ni Šiško en kelnar ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close