Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klicni centri, ki delajo raziskave-neprofesionalnost klicateljev

Klicni centri, ki delajo raziskave-neprofesionalnost klicateljev

Me je danes prav ujezilo:

Me kličejo s št. 012927126, se predstavi dama po imenu in reče delamo raziskavo o dopustih, a si lahko vzamete nekaj minut, pa ji lepo odvrnem, da hvala, žal ne bo šlo, ke nimam časa. Želim ji še sporočit, naj me prosim brišejo iz baz podatkov za nadaljnje kontakte in mi ženska vrže dol slušalko, ker ji nisem ugodila!!!! Brez hvala in nasvidenje. Da je pri meni v službi, jo odpustim istega dne zaradi neprijaznosti in nepoznavanja poslovne komunikacije po telefonu!

Če kdo pozna tel. številko, kateri klicni center je to, ki dela raziskave za naročnike, naj prosim sporoči, da jih kontaktiram.

Na živce mi gre, ko izkoriščajo poslovne baze kontatnih številk, da lahko kličejo. Poslovno številko imaš javno objavljeno, kar pa s pridom izkoriščajo ti klicni centri za naročnike, ker tako zastonj pridejo do baz podatkov.

Jaz sem najbolj vesela, ko nas kličejo v soboto v času kosila, v nedeljo popoldan ali celo zvečer po deveti uri…

Ti ni povedala od kod kliče? Pokliči nazaj na to številko in vprašaj za katero agencijo gre.

Glej, tako bednega posla kot je nadlegovanje ljudi, se oprimejo res samo tisti, ki nikakor ne morejo dobiti drugačne zaposlitve. Zakaj misliš, da so to jedrski fiziki z visoko stopnjo tankočutnosti in morale? Tisti so že dobili svoj posel. Ljudje so pač plačani z drobižem za nadlegovanje in če jim odrečeš poslušnost, tistega drobiža pač ne dobijo. Zato reagirajo, kot pač reagirajo. Če bi imeli vse poštimano kot je treba, potem jim najbrž tudi ne bi bilo traba opravljati tega dela, a ne? Torej se ne obremenjuj z njimi.

Ne gre za to, da se obremenjujem z njimi – gre za to, da vzamejo moj čas, ko dvignem telefon, lepo rečem prosim, potem pa neko profesionalnost od njih tudi upravičeno pričakujem, ne pa da nekultrurna ženska spusti slušalko, da se čimprej posveti naslednji žrtvi s seznama… Verjetno so jo v klicnem centru naučili, da se mora kljub zavrnitvi zahvalit in rečt hasvidenje, ne? Poslovni bonton mora izustit, pa čeprav v njej vrejo kletvice – to me ne zanima, ker sem tudi jaz do svojih strank profesionalec.

Jaz pa si vedno vzamen tistih 10 min in pridno odgovarjam na “bedasta” vprašanja. To je njihov kruh in če komu lahko polebšam dan zakaj pa ne.

Tudi jaz enako, moja samozavest je dovolj visoka, da me take malenkosti sploh ne iritirajo, vsak si služi po svoje:)
Lep dan avtorica, za take stvari pa res ne rabiš delat procedure, spij kofe poklinčkaj se z možem, pa bo svet lepši:)))

Tudi jaz enako, moja samozavest je dovolj visoka, da me take malenkosti sploh ne iritirajo, vsak si služi po svoje:)
Lep dan avtorica, za take stvari pa res ne rabiš delat procedure, spij kofe poklinčkaj se z možem, pa bo svet lepši:)))[/quote]
Očitno sta obe zadnji sodelujoči aktivni v takih klicnih centrih 😉

No, jaz nisem zaposlena v nobenem anketnem studiu, ampak če me že pokličejo za anketo, si vzamem tistih par minut in odgovorim na vprašanja. Res je, to je njihov kruh. Tako kot je moj kruh delo v pisarni. Če bi me tam kdo histerično nakuril, mi tudi ne bi bilo vseeno.

Ti obzirnost…. Tema je iz 2013!!

Bože………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close