Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UKC Maribor-parkiranje

UKC Maribor-parkiranje

Kje pri UKC Maribor parkirati? Zdi se mi, da je tam eno parkirišče, ki ima rampo in je treba plačati? Se da parkirati še kje drugje v bližini?

Hvala za informacije in LP!
Malinka

Imas vsaj dve placljivi parkirisci. Kar nekaj ljudi pa parkira v Europarku in se sprehodi.

plačljivih parkirišč je dovolj, je pa res, da je v bližini evropark s prostim parkiriščem, ampak varna peš pot do bolnice pa ni ravno blizu, ker moraš pod mostom okoli. večina jih potem skače prek dvopasovnice, kar pa ni glih no…

Če se prav spomnim, pot pod mostom, pa mimo urgentnega vhoda traja kakšnih 15 minut? No, ne vem, če s skakanjem čez hitro cesto kaj profitiraš? Je pa res, da mi ni problem se malo sprehodit, kasneje še tako ali tako mislim zaviti v Europark.
Maribor sicer malo poznam, saj sem pred mnogimi leti tam študirala, ampak od tedaj se je že marsikaj spremenilo.
Hvala za informacije in LP!
Malinka

tam bo težko, je medicinska fakulteta. zastonj se parkira kvečemu v Europarku, ostalo pa je v večini plačljivo, razen če greš parkirat v park mladih, ma mislim da je pol pa boljše v Europarku

veš, kje je bila trgovina Metalka … tam od zadaj se najde kakšen plac

kak je če bolnika pripelješ odložiš in zapustiš UKC se to plača

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close