Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zmenek, sex itd…

zmenek, sex itd…

Samo nekaj, ali lahko seksaš, s punco že na prvem zmenku, če jo pelješ najprej v kino pa jo tko malo primeš za roko pri kakšne takem odlomku pri fillmu ali najprej na kakšno kavico pa kasneje še sprehod.
Na koncu ali proti koncu zmenka pa prosiš za kakšnega lubija, a mislite da bi lahko že potem zvečer seksala z mano, ali pa vsaj nekaj takega.
Je pa punca zabavna je rekla, rada se heca, tudi kadi pa tko, a mislite da bi bilo kaj od tega že na prvem zmenku.

sej veš, da je to prepovedano…no, če je kolkčkaj resna, boš dva meseca puzal okrog nje, potem pa mogoče, če te ne bo skenslala.
sam mogoče pa, ker kadi, da je potem lažja.

ma ne, samo tko ane, a dav meseca, traja preden se bova dala dol, pa dejte no, to je preveč, ali bi lahko kja blo na drugem zmenku.
Ker sedaj ne vem da traja res en mesec da se dol data no.

Tista ki hitro dá, rada dá in vsakomur dá. To je vsa filozofija.
Za prvi zmenek si ga raje kar sam malo zguncaj. Bo bolj ziher.

ja na drugem zmenku boš pršel do francoza…

ti povem kaj bo na ta tretjem…

qbr, tista ki hitr da, dvakrat da:)))

ja kaj pa na drzgem zmenku ali je lahko kaj,
Ali pa, da vsaj na prvem zmenku kakšnega lubija, če jo prosiš, a to tudi ne.
Pa dejte no a res en mesec traja da se dol data, ma jest nebi zdržal en teden.

aaahahahahhahahhha!!

Raglja, ne razočaraš me pa nikol :)))

Avtor: vse je odvisno od tega, koliko si ji všeč. Če že nekaj časa težko diha zaradi tebe, bo z veseljem težko dihala s tabo.

1raglja, dej mi povej kaj bo na tretjem zmenku, prosim, ker me zanima, upam da bo dala no.

Odvisno kolk ji boš ušeč… Lohk ji boš tolk ful anti, da ne bo hotla sexat s tabo niti na 1., niti na 2., niti na 10. in niti na xyz-tem dejtu…

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Takšnih ni, čeprav se nekatere na monu počez in povprek hvalijo. Večinoma jo imajo samo za lulanje.

na ta tretjem boš vidu, kakšne barve ma modrc…mrbit boš kaj pobožal..se zna zgodit, da bo ona tud kaj…

,,ni ti pomoči,,,
,,na prvem zmenku,,rožico prnesi, obvezno,,
,,lepo ju objami, v objemu lepo počasi lupčka ukradi,,
,,na seks pa kar pozabi,,

ja kaj pa če ji nis anti, a bi lahko dala na prvem zmenku. hehehe.
Pa da jo že na prvem zmenku prosiš za lubija ne francoza ampak samo lubija na usta. tko, pa potem sex.
Saj če jo pelješ v kino pa na pijačko pa tko, a ni to že na pravi poti za sex. a kako.

a pol si ga vsak za prvi zmenek malo zmeče na roke, da ne rata potreben na prvem zmenku. ane.

no sam ali je lahko na tretjem zmenku že kaj kakšen sex, a kako.
Kaj pa na prvem ali jo lahko prosiš vsaj za lubija.

LOL

ZAKAJ PA LOL
HE.

Lohk pa tud ona na MON sprašuje, tko kt ti, sam pol si ga pa na j….l:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

LOL, ker mi je zelo smešna tema. No, bolj so mi smešni odgovori.
Na to, kdaj bo punca seksala s tabo ti lahko odgovori samo ona. Ni splošnega pravila. To ve vsaka mona, ampak si ne morejo kaj, da ne bi izkoristile priložnosti in te malo podjebavale. In LOL, ker je podjebavanje.

Sam res:-)
Glej ven pojdita pa se luštno imejta, Pa zaenkat pozabi na seks, če boš samo na to mislil, boš vejetno na ostal na hladnem. Ko bo čas pravi bosta že. Mogoče še prekmalu. Od seksa so lahko tudi skrbi:-)
V glavnem – uživajta, pa spoštuj njene želje. Pa pamet v roke, da nav kej slišat:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

itak da pamet v roke, slišat pa ne bo nič, vsaj od mene ne.
Itak bova seksala po dveh dneh, seveda če bi bila zato, ali pa ne vem kdaj.

no itak bova la na zmenek v petek ali soboto, potem, pa bova videla kako in kaj ane.

ja,kva ti pa je, mislim,kva ti ni jasn,model?!
pa kako vprašanje imaš,no?
ja pa ne moreš tko hitr s bejbo seksat,ok?
bom nesramna in ti rečem,da prvič niti ne bi bil seks,temveč FUK.
in to se na prvem dejtingu niti pod razno N.E D.E.L.A.
izpadeš totalen kreten,amater in še kaj…..Pa menda ja ne misliš takole o sebi(ali pač)!?
BIZARNO VPRAŠANJE-BIZAREN ODGOVOR:

Ta bolj izkuseni ze vedo, da takoj prve zmenke (mozno tudi cele mesece) ne bo nic. Niti ce kar koprni od zaljubljenosti. Ker te bo hotla vseeno prej malo bolj spoznat. In se zato pred zmenki sami porihtajo. Potem niso obrememenjeni s polnimi jajci in se lahko posvetijo sarmiranju. Ker brez tega nikol nic ne bo. Niti pri zivahnih kadilkah ne. Ok?

hmmmm… sex lih ne. “nekaj takega” pa mogoče če, se potrudiš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close