Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SEX, kolikokrat?

SEX, kolikokrat?

Glede na to, da imamo vsi drugačne libide in potrebe po spolnosti. Nekje sem prebrala, da povprečen par sexa po 2-3krat tedensko. Kolikokrat sexate na dan/teden/mesec, ko ste v resni vezi?

Včasih vsak dan malo kasneje vsak drugi dan , še malo kasneje vsak tretji dan, še malo kasneje enkrat na teden, te zanima za katera leta? Pri 70 pa spet večkrat na dan, ampak z očmi in mislimi.

glede na to,da imava zelo stresen in dokaj naporen urnik; nič več kot 1-2x tedensko…Ponavadi čez vikend….če te že zanima:(
jaz bi seveda več( in obratno) pa se ne morava in ne morava uskladit,hehe…
pa kaj naj, če imava tako službo,da morva bit tud ob treh zjutraj na razpolago…
jaz sem policistka,on gasilec…

Zdej o seksu govorite kot neki prisili in kdaj imate čas seksat .
Res ste hecni seks zdravi ,sprošča in še bi se našlo .
Zato se ne zgovarjati ,da nimate časa in druge brezvezne bedarije .

vsak dan, izjemoma, ko imam menstro ali, če je kdo bolan. ma ne ”glava me boli”.

Stara malo čez 40, v vezi pol leta, imava vsak svoje otroke. Ko sva čez vikend sama, sexava 2x na dan. Čez teden, ko morava usklajevati otroke, pa na dan 1x, če je le možno. Če pa kak dan ne gre pač ne, je pa potem naslednji dan toliko bolj zanimivo…Nikakor se ne nasitiva eden drugega.

seveda, popolnoma se strinjam z Vami,da je sex zdrav, sproščujoč ipd..
da se razumeva,nikakršne prisile ni; niti z njegove niti z moje strani…
sej pride (sex) spontano, nič ne rečem; a kaj čmo…služba je včasih ovira, a nikakor ne vedno.

lep poz

V povprečju 1xdan, vsak dan

premalokrat

Midva ko sva oba za to razpoložena, recimo 5x na mesec…je pa vedno fantastično…poročena 4 leta.

Čimmanj,ker me ne privlači več ima grozen zadah ,brez las ostal ,utrujeni od vsega mah kaj bi govoril….
Trudila sem se z nasveti z domačimi zdravili,lekarniškimi in očitno mu je vseeno .No posledično tudi men.
1X NA TEDEN

ja pa še dva zoba mu manjkata .Noče k zobozdravniku….čimmanj

24/7

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a v 24 letih sedemkrat?

:)))
drgač ne kolkrat pomisliš, da bi…

a v 24 letih sedemkrat?

:)))
drgač ne kolkrat pomisliš, da bi…[/quote]

jao ragla…hahahaahahahha—-unbelivl si…hahahaah

Ja, po pol leta zveze je drugače kot po dvajsetih letih zveze.
MIdva ene dvakrat na mesec, sva pri petdesetih, skupaj pol življenja. Se imava sicer ok, se vedno stisneva, ko greva zvečer spat in si izmenjujeva drobne nežnosti, ampak do seksa pa nobenemu ni preveč. Je pa takrat, ko je, zelo fino.

No, jaz bi pri seksu 1x tedensko obupala. Verjamem, da je komu to OK, meni pač ni.

100 dejavnikov je. Sicer sva v vezi 22 let, drugače pa pri nama zelo vpliva na sex finančna situacija, če se sekiraš ti še do seksa ni. V povprečju pa tam 4-7 x na mesec. Se zgodi da kakšen dan en za drugim, potem pa mine tudi 10 dni da ne (pa ni kriva M).

Jaz sem sicer bolj zagreta, moj pa ne. Ne pravijo zastonj da se ženska “zbudi ” kasneje kot moški, tako da zdaj po 40-tem meni libido rase, njemu pada.

Prejšnji mesec 27x, 8x z ženo, 19x z ljubico.
40+

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close