Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšne barve fugo bi dali na rdeče in bele ploščice? samo da niso bele.

kakšne barve fugo bi dali na rdeče in bele ploščice? samo da niso bele.

Na novo polagamo ploščice in se ne morem odločit, kakšne barve fuge bi. vem samo da belih nočem. kakšen predlog?

Jaz imam na modrih medeno barvo fug.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Zahtevno barvo ste izbrali.
Kakšna je ta rdeča? Živa, umirjena, svetla, bolj bordo? Ploščice so belo-rdeče z vzorcem ali so različnih barv? Prilepi kak link.

predlagam sive fuge.
barva mora bit nevtralna in neobčutljiva na določene spremembe… k rdeči in beli kaj drugega skoraj ne moreš dat, če mene vprašaš. ali pa nimam ideje…

Roza!

Grafitna (temno siva, že skoraj črna) bi znala dejansko super izpasti.

Meni tudi siva najprej pade na pamet.

Sive

Siva, bognedaj roza!

najtemnejšo sivo, torej grafitno

kot so robovi ploščic, če so beli pol najbolje bela, sicer bo vse pisano

Siva. Ne glede na to, kakšen odtenek rdeče imaš. Bi pa dala temno-grafitno sivo, tako kot so ti napisale že druge.

spodaj so take umirjene bordo rdeče, vmes je črtast pisan vzorec , zgoraj pa čisto bele… ploščice so serja pamesa agatha, ampak take kombinacije kot je naša ni na netu.

kot so robovi ploščic, če so beli pol najbolje bela, sicer bo vse pisano[/quote]

bele fuge bodo po tleh kmalu sive…

sive

glede na to, da imate že ploščice zelo žive, ga ne serji še s fugami. sploh pa ne nagravžno sive.

Jaz imam tudi rdeče belo kopalnico. Tla so rdeča (taka nežna) in so fuge čisto običajne, sive. Stene imam kombinacijo rdečih in belih ploščic in so fuge bele. Izpade super….

Tudi jaz predlagam sive – srednje sive ali temnejše sive.

črne.

Zelene bi bile idealne!

Sicer je izbrana barvna kombinacija ze doooolgo casa aut, pa tudi zelo zahtevna …. Ampak ja ce ze potem fuge sive, odtenek sive je odvisen od intenzivnosti rdece barve …

Nikar ne dajaj temno sivih fug – glede na to, da nimaš ploščic samo v beli in rdeči ampak je vmes še črtast vzorec. Dobila boš namreč en kup neželjenih linij, vse bo samo strašno pisano. Jaz bi na tla dala svetlo sive fuge (če so po tleh rdeče ploščice)- npr.barva Manhattan:
http://www.merkur.si/gradnja/osnovni-gradbeni-izdelki-in-les/fugirne-mase/fugirna-masa-ultracolor-plus-110-siva-5-kg-manhattan.html
Ta siva je zelo nevtralna – ravno prav temna je, da ni občutljiva in ravno prav svetla oz. nevtralna, da ne bo ustvarjala dodatnih neželjenih vzorcev oz. kontrastov.Pri stenskih pa bi raje izbrala belo barvo fug.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close