Razpredelnice v Exelu za s.p.
Pozdravljeni,
mož čisto na novo odpira s.p. in zato sva nova na tem področju, zato vas prosim za kakšen nasvet.
Ne bi si rada kupovala vseh teh knjig za enostavno knj. vsaj v začetku ne, ko nama finančno stanje še ne dopušča večjih stroškov, dokler se s.p. ne uteče.
Potrebujeva enostavno tabelo, ker ima mož storitveno dejavnost in ne bo ravno veliko poslovnih dogodkov, zalog materiala ne bo.
Ali ima kdo kakšne že oblikovane tabele v Excelu ali kaj podobnega,
bi bila zelo vesela če bi jih delil z mano in mi jih poslal na moj mail:
Že vnaprej hvala za pomoč!!!
Lep in uspešen dan vsem 🙂
problem excelov, ki si jih sam nekdo naredi je v tem, da jih nekdo drug za njim ponavadi ne zna uporabljati.
Sem že veliko svojih excelov podelila (tele zate žal nimam) in vedno isto. Sem potem morala vsako formulo in celico razlagati, da bi si človek hitreje sam naredil kot mojo uporabil
je res lažje, da kupiš npr. tega ki ga je zgoraj predlagal ker je verjetno priloženo vsaj malo navodil
Se strinjam s “problem uporabe”. Sem tudi prakticirala druge preglednice, pa zabila ful časa z branjem le te. Delam rajši sama 🙂 Saj to nimaš veliko dela s tem darja2. V bistvu moraš samo pazit, da maš vse rubrike zajete, ki jih zahteva zakonodaja. Pol pa samo vnašaš. Pa vsota na koncu vsake strani. Sem že skoraj notri padla, bi kar jaz naredila :))
Forum je zaprt za komentiranje.