Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupiti maltežana – mladička

Kje kupiti maltežana – mladička

Pozdrav!

Kupujemo maltežana, pa bi vas prosila za pomoč, kdo v SLO ima lepa legla, in da so kužki zdravi. Srečujem polno “maltežanov”, ki jim sploh niso več podobni. Kje ste jih lastniki maltežanov kupili?

Hvala!

Tukaj so trenutna legla.

http://www.pasme-psi.com/vzreditelji.php

Tole je skopirano s strani “predvidena legla” Kinološke Zveze Slovenije:

MALTEŽAN

Rhapsody’s SmartRemark, Odl. Shiny Angels Magic Star, Odl. 21.5.2013 Anja Mali, Dobrška 3, 4248 Lesce, 031 367 105

Exceptional Glitter Maltezzi, Odl. Sweet Princess Valentina’s Magic, Odl 10.6.2013 Valentina Žagar, Laporska 1, 2319 Poljčane, 040 235 541

Tile tu našteti bodo zagotovo imeli rodovnik in ne bodo podobni vsemu drugemo bolj kot maltežanom …
Pa veliko veselja z novim mladičkom želim!

Dajte nehat limat strani, kjer oglašujejo šteparji in preprodajalci!

Vprašaj na KZS.

Vprašaj na KZS.[/quote]

Yo ti pa nehaj pametovat gospa barbara peček ima rodovnik in so registrirani vzreditelji.Ntaša frangeš prav tako in tudi lejla zupan.
Tko da,kdaj boš že enkrat prišla k pametu. kako si tako.-……. da ne vidiš da ti škoduje ?
Saj vem,da nimaš veliko prijateljev zaradi tega v resničnem življenju.Jih boš pa imela,če ne boš sijala pamet ven,ki je nimaš

Zgornja stran je stran, kjer nihče ne preverja oglasov oz. oglaševanja. Prav tako nihče ne preverja kvalitete in referenc vzrediteljev, prav tako ne, če ima dotično leglo urejene rodovnike. Bo zdaj šlo?

Ti si pa res nepismena !
kar žal te mi je 🙁

A ne? Zakaj že? Ups, a sem spe komu biznis uničila?

Ja, nihče ne preverja vzrediteljev, ali so psi res rodovniški. Sem slišal, da sta dve na Gorenjskem, mislim da v Lescah ali v Radovljici obupni do strank, kakšni sta šele do živali.

Vem, da tega nisi vprašala, ampak jaz bi ti res priporočala, da vzameš kužka iz zavetišča, tudi če ni maltežan. Naredite nekaj dobrega, kužek pa vam bo večno hvaležen.

Če se bomo odločili kdaj za kuža, ga bomo vezli iz zavetišča. Poznamo več ljudi, ki so šli kuža iskat v zavetišče in so dobili krasne živali.

Vprašaj na KZS.[/quote]

Yo ti pa nehaj pametovat gospa barbara peček ima rodovnik in so registrirani vzreditelji.Ntaša frangeš prav tako in tudi lejla zupan.
Tko da,kdaj boš že enkrat prišla k pametu. kako si tako.-……. da ne vidiš da ti škoduje ?
Saj vem,da nimaš veliko prijateljev zaradi tega v resničnem življenju.Jih boš pa imela,če ne boš sijala pamet ven,ki je nimaš[/quote]
Yo ima prav! Šteparji cuckov!

Ja, Yo ima prav.

Ali so psi rodovniški preveri vsak pameten kupec. Ja, kdo pa naj bi preverjal?

Če greš po psa s pričakovanjem po hvaležnosti, je to prav od napak, lahko tudi kritična. Psi niso hvaležni. Ne pripisujte jim človeških lastnosti.

Če greš po psa s pričakovanjem po hvaležnosti, je to prav od napak, lahko tudi kritična. Psi niso hvaležni. Ne pripisujte jim človeških lastnosti.[/quote]

S tem se pa še kako strinjam. Veliko zavrženih psov je lahko zelo fizično in psihično zlorabljenih, izgubili so tudi zaupanje v ljudi – rehabilitacijska pot je lahko dolga. In morda samo en moteč faktor pri novem lastniku, ki bo vzgudil spet strah in agresijo nazaj.

Če si avtorica želi maltežana, naj išče maltežana. Naj išče svežo, neizrojeno kri v bližnji tujini – naj se poveže s sodniki, kinologi iz društva maltežanov – ti imajo dobre zveze, hodijo sodit na razstave, pa lahko kakšnega dobrega mladiča dol ali gor pripeljejo. Tako smo naredili mi, svežo kri iz Češke pripeljali, z odličnim rodovnikom, odlični rejci, ki se ukvarjajo z vzrejo že 30 let, za pol manj denarja, kot bi dali tukaj za že 2x med seboj mešane gene s prenavitimi cenami…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close