Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zasteklitev balkona

Zasteklitev balkona

Radi bi dali zasteklit balkon v bloku. Priporočate oz. s katerimi steklarji imate dobre izkušnje. Ker ne vem ali računajo tudi kilometrino ko pridejo izmerit, bi bilo fajn da so iz Ljubljane ali okolice. Za vsakršne informacije hvala.

Tega ne delajo steklarji.

Prav so ti povedali, da tega ne delajo steklarji, saj ne boš imel samo stekla!!! Steklo mora imeti en okvir, obrni se na koga ki dela in montira okna in zimske vrtove. Ko pridejo gledat in izmerit ne računajo nič(vsaj kaj jaz poznam) in ponudba,, ki ti jo dajo je neobvezna.

Pa soglasje sosedov imaš, pa te reči. Da ne boš pol rekla, da nisi vedla. Moj stric je to naredil v bloku. In po odločbi inšpektorja tudi podret. Tko, da se ne splača hecat s tem.

V naši stolpnici imamo od 155 stanovanj večina zasteklene balkone. Dva nista enaka, vsak je svoje vrste (kar je meni grdo, ker ni enotno). Še nikoli nihče ni nič sosedov vprašal, nobenega gradbenega dovoljenja nima nihče in noben inšpektor še ni prišel zadnjih 30 let. Tudi upravnik zgradbe nima nobenih pripomb, tako da tako hudo že ne more biti. Nam so delali ŠIPCA in smo bili zadovoljni

Če rabite zasteklitev balkona se lahko obrnete na to štrvilko 041 755 673 zelo po ceni naredi ne računa prevoza za izmere, pride pomeri da vam predračun če ste za ili ne nič ne računa nam je delo , zelo smo zadovoljni z ceno in delom.

Če se že tako polpismeno bebavo reklamirate, me pa res zanima kakšen dosežek mora bit šele zasteklitev,.. ojoj, pa saj to ni res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close