Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vedeževalka ITA

vedeževalka ITA

je že kdo bil pri njej? me vleče da bi šla …je komu kaj zadela?

Jao, kaj eni radi nasedate neumnostim. Kaj misliš, da ti bo povedala? To kar si želiš sama slišati.

vsak zase ve kaj in kako ane :)) škoda časa da sploh kaj napišeš …pa lep dan 🙂

Preko mejlov mi je zadela VSE. Bila osupla, ker jih imam za šarlatane. Stvari so se zgodile v naslednjem letu točno po napovedih. Ženska res zna, ena redkih.

Mia—- kaj potem si ji mejl napisala in ti je odgovorila? zastonj torej?

Ali mi lahko pustiš tel.ali email od Ite iz katerega kraja pa prihaja,lp

Ona je doma iz Kaplje vasi pri Preboldu…(Savinjska dolina),na internetu najdeš vse podatke.

Prosim,da nekateri, ki vas vedeževanje ne zanima, ne dajete neumnih komentarjev, ker blatite nekatere res dobre in redke vedeževalce.Malo ste že tečni s tem. In ne morte vseh v isti koš zmetat. 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je res slabih,obstajajo pa tudi verjetno izjeme 😉

Lp

Ali je kdo pred kratkim pisal na kaj tisti email od vedeževalke ITE? Kjer naj bi brezplačno odgovorila?

Jaz sem ji pisala par mesecev nazaj pa ni odpisala…

Meni je odpisala na brezplačno vedeževanje. Je pa tako neumno zgrešila …………

Meni je že 2x rešila celo glavo. V prejšnjem zakonu je napovedala zdravstvene probleme, ko se mi niti sanjalo ni, da bi bilo to mogoce in sem jo imela za eno “nateg…” Bivsi mož je domov prinesel resno spolno bolezen… drugič mi je svetovala pri (ne)menjavi sluzbe. Top! Samo priporocam lahko. Zgubit nimas kaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close