Barvanje trepalnic
Pred dopustom bi si pobarvala trepalnice. Mam rjave nae pregoste. Pobarvala bi jih črno. A to ko ti pri frizerju pobarvajo samo naredi barvo ali jih tudi kaj odebeli? A zgleda ko da je maskara gor? Kolk časa mora bit gor barva in ali je neprijeten občutek? Koliko je cena v Lasani v Ljubljani?
Hvala in lep pozdrav
Zdravo!
Jaz se že leta barvam pri frizerju, ker imam po naravi zelo svetle trepalnice. Pride zelo lepo, močna barva in drugače kot maskara. Jaz vzamem črno ali pa modročrno barvo.
Je pa treba kar malo potrpeti oz. odvisno kako in kdo to dela. Ponekod delajo to tudi kozmetični studii.
Ne vem pa kako si lahko sam pobarvaš, ker keč je v tem da se trepalnice pobarva do korenin, to pa lahko samo, če imaš zaprte oči.
Ponavadi namaže s kremico, da spodaj pod trepalnice tanko vatko, da zapreš oči in potem namaže z barvo. Pusti gor 15-20min, če bi peklo, pa prej da dol. Pomembno je, da se umiriš, ko ti dela in ne migaš s trepalnicami (očmi) ali obrazom, ko ti dela, ker ti hitreje lahko pride barva noter. Potem spere in spravi dol z vlažno in suho vatko in to je to.
Mene v lassani pride 10€, sem bila pa nazadnje pol leta nazaj.
Forum je zaprt za komentiranje.