Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje v dvorani Stožice je najbolje sedeti – koncert

kje v dvorani Stožice je najbolje sedeti – koncert

Živjo,
rada bi kupila vstopnice za koncert Leonarda Choena, ki bo v dvorani Stožice. Slišala sem, da se nekje zelo slabo sliši. Zanima me, kje je najbolje sedeti, da dobro vidiš in dobro slišiš.
Hvala.

Kje je najbolje sedeti, da dobro vidiš in dobro slišiš? – V kakšni drugi dvorani.

Jaz nimam vesti, da bi šel v Stožice – spomenik neplačanih delavcev, kraje denarja, manipulacij.

Z vsako kupljeno karto podpiraš lopove, ki so ta spomenik pričeli graditi in iz njega pokradli milijone.

še vedno čakam na odgovor….

Nazadnje na koncertu sem bil v 12. vrsti (ostale nižje so bile odstranjene). Malo je nagajala ograja ampak so itak vsi stali, tako da sem potem videl čez.

Najboljše (in najdražje) je itak parter spredaj. Do kake polovice so mogoče še splača, a jaz imam raje stranske sedeže, ki so ponavadi tudi cenejši. Pač čim bližje odru. Vrsta 13-14. nimaš kaj zgrešit.

Je pa bila na začetku obratovanja v Stožicak akustika zelo slaba. So jo uredili, tako da sedaj mislim da ni več teh težav. Povsod bi se moralo dobro slišati, edino za videti je pa drugo.

Jaz sem bila v dvorani 2x. Prvič na tribuni v 12. vrsti in sem se počutila kot v zaporu (gledaš skozi rešetke od ograje), drugič pa v parterju. Če ne bi bilo ograje, bi bilo vsekakor bolje videt s tribune, kot pa nekje zadaj v parterju. Glede zvoka pa nisem opazila razlike. Obakrat sem slišala enako dobro, nimam kaj kritizirat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close