kaj podariti možu za rojstni dan
Živjo,
možek čez par dni praznuje 50 let. Vem, da boste rekli, da ga moram jaz najbolje poznati, pa vendarle, kaj mu naj podarim…nimam idej, mi morda katera od vas pove kaj je svojemu podarila, ali pa kak moški pove kaj je dobil in česa je bil vesel.
Moj pravi, da ničesar ne potrebuje, da ima vse, da si nič ne želi…noro vem, jaz pa zdaj tuhtam kot ne vem kaj…
hvala za vsak nasvet
Spomni se kaj ti tko včasih omeni, da bi rad imel, mogoče kakšna skrita želja iz otroštva …..
Športna darila:
– tečaj surfanja, potapljanja, podvodne fotografije,
– skok s padalom,
– prijava na kak maraton, mogoče originalni Athene Marathon,
– letna karta za fitness, smučanje…
Potovanja:
– združena s športom, na primer kolesarjenje po Franciji,
– tečaj surfanja na Portugalskem
– hribolazenje v Švici
– klasična potovanja po mestih Evrope,
– potovanje v Peru, ali Indijo, Indonezijo ali Avstralijo….
Klasična darila:
– ura
– boljša aktovka
– fensi moška orng denarnica
Odštekana darila:
– seksi perilo zase in zanj
– rezervacija dnevnega hotela za ‘počitek’
– neka nora torta za hec
– zabava presenečenja za kakšne prijatelje iz otroštva
Idej imamo kolikor hočeš, ne vemo pa nič o tvojem dragem, torej….
aha on je rakec, družinski človek, predvsem je rad doma, rad ustvarja, vedno nekaj dela na vrtu, no rad potuje, toplice so odlična ideja, samo to pomeni, da mu dam na ta dan denar, ker točno čez par dni še ne bova mogla v toplice ker imava majhne otročke, lahko mu dam denar za toplice, kaj pa zraven…
finančna plat je bolj kriza, ampak tu pri tem darilu ne bom gledala, bom dala kolikor bo treba, rada bi mu kaj originalnega dala, ampak njemu so mem masaže pa vse ostalo, potovanja z avtobusi tudi, lepo uro sem mu pa sem mu kupila lani, lepa draga očala tudi predlani…zdaj se je pa že končalo z mojimi idejami
hvala vam za vse nasvete, ki ste mi jih že dali in ki mi jih še boste dali…hvala.
Zakaj bi mu dala denar za toplice? Mišljeno je bilo, da gresta skupaj. Finančno? Če praviš, da boš pač dala, kolikor je teba,lahko vzameš vikend paket na obroke. Marsikje se to da. Če nimaš varstva za otroke, to verjetno odpade.((. Potem pa pojdita na kakšno gled.predstavo(kar,če mu je všeč) in kasneje na pozno večerjo. Za par ur boš morala dobiti varstvo.
Forum je zaprt za komentiranje.